Ce pot spune, e o intamplare cam 'intima' (de cand sunt eu intim? ) Aveam vreo 15 ani defrisasem prima data padurea jos cu bigu, ei bine si ma duc sa duc gunoiu, cand dau coltu, nu o sa ghicesti, eram cu pana pana la cot si ma scarpinam ca nebunu 10 secunde mai tarziu, vad pe vecina cu inca 2 femei + fisa in o masina se uitau la mine cand ma scarpinam instinctiv ma bufnit un ras nebun Deci belisera niste ochii vaii capu meu parca eram gol
Ora de sport, in linie sa "salutam profesorul". Eram agitat si am vrut sa zic "buna ziua!".M-am oprit pe la mijloc cand am vazut ca sunt singurul si am realizat ca tocmai am striga "Buna!" profesoarei... cu privire de om nebun.
Măcar să râdă mai mulți.
Eram în fața clasei, le predam ceva - sprijinindu-mă de catedră, când niște elevi din spatele clasei - după ce s-au amuzat copios o vreme fără să-mi dau seama de ce - mi-au spus motivul.
Am crezut că vor să glumească, dar când am verificat era adevărat și am simțit că pică cerul pe mine.
Prăvălia deschisă la pantaloni...
Domn profesor)
Fost. După 4 ani, din septembrie sunt freelancer. În învățământ încă aveam salariul sub 1000 lei lunar, navetam în 3 direcții - la 3 școli, lucram cu vreo 18 clase de elevi și mai că le-aș fi acceptat pe toate... dar fiecare vacanță mare trebuia să o ocup cu învățatul pentru titularizare - concurs de 4 ore la care mergeam fără nicio șansă de a mă titulariza, ci numai ca să iau în continuare același post... Vara asta am zis: fie nu merg la concurs și nu-mi ia nimeni postul - caz în care aș fi continuat un an în aceleași condiții. Fie dacă-mi ia cineva postul - îmi văd de treburi. Să fim serioși. 1000 lei lunar pot să-i fac și jonglând cu 3 mingi - plimbându-mă prin lume.
Sistemul educational din Romania isi bate joc de profesori si creeaza idioti pe banda rulanta...Viva La Vida)
Din păcate... și din păcate.
Partea bună e că încă sistemul are oameni mai buni decât și-i permite. Când s-or trezi mai mulți că nu merită să rămână, nu știu ce-o fi. Sper să avem posibilitatea de a opta pentru homeschooling cât mai repede.
Cand eram pe clasa a 5-a am mers la scoala in pijamale fara sa imi dau seama)
Sa apari in fata unei clase mazcalita cu multa cerneala de la pix in timpul orei de romana, si toti sa rada de tine
Impresiicapedorobanti întreabă:
Liviuanonim întreabă: