A pai sunt multe dar nu am cum sa le spun aici ...In general pana te obinuiesti cu omul de langa tine si sa poti sa treci peste anumite bariere iti trebuie timp si pana atunci si mersul la wc vi se pare penibil atata timp cat el/ea stie
Nu era chiar iubita, da in fine, faza merita povestita.
Am mers la o nunta cu ai mei si am ajuns sa stau la masa cu o tipa super draguta si am inceput sa vorbim, mi-a povestit ca a stat in Germania 8 ani,mi-am dat seama ca e o tipa foarte destepta,in fine incercam sa o las pe ea sa vorbeasca ca sa nu zic prostii,am dansat si la un moment dat am intrebat-o daca are prieten,mi-a zis ca nu ca aici in Romania barbatii vad femeile ca pe obiecte,normal ca i-am dat dreptate,am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai tare pana cand am vazut ca se uita la mine si rade,am intrebat-o de ce rade si mi-a zis ca mi-a cazut ceva, cand ma uit era un prezervativ, pur si simplu mi-a cazut fata, da la care ea foarte simpatica mi-a zis sa nu fiu suparat ca am fost aproape )
Am incercat eu sa "dreg busuiocul" da nu a m-ai mers.
Acum rad cand imi amintesc, dar atunci eram distrus )
"a zis ca nu ca aici in Romania barbatii vad femeile ca pe obiecte" Si totusi cica ai fost pe aproape. E inteligenta rau fata aia.
Cred ca a zis si ea sa ma inciudeze, in fine se vedea ca era diferita, era genu ala de analiza tot ce faceam si ziceam greu cu tipul asta de femei
Mda, cui nu ii place sa "vaneze" putin. Nimic satisfacator la aia care ti se ofera pe tava imediat.
Ai mare dreptate aici, putine lucruri bune se obtin usor.
S-a inecat cu shaorma la un restaurant, si mai apoi a vomitat tot pe masa, nu ai idee cum se uitau ceilalti clienti si chelneritele speriate la ea.
Spune mersi ca esti singur, eu am numai peripetii cu logodnica mea.
M-a pus mama lu proces verbal sa bag veverita-n scorbura.
smilewithme întreabă: