| dulshe a întrebat:

Care e cel mai tare banc care lati auzit?(lasati-mi si mie bancul scrisbig grin)

9 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe:
- Gheo, am sa iti zic ceva…
- Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem…
Dupa inca vreo 7 etaje, Ion:
- Gheo, trebuie sa-ti zic ceva…
- Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace!
In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva:
- Ia zi acum ce voiai sa-mi zici.
- Am uitat cheia la receptie!
Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva.
- Lasa-ma in pace. Imi zici jos!
Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion:
- Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma?laughing

| viorel2c a răspuns:

Este pe aceeasi pagina cu tine. Un banc intr-adevar bun:
Este adevarat ca daca iti arzi un fir de par din greseala nu iti mai creste parul niciodata?(tot)

| 44-mytel a răspuns:

Intr-un compartiment de tren, printre alti calatori, se aflau un tinar si o domnisoara. Domnisoara sta trista si se tinea cu mina la o falca. Tinarul, vrind sa intre in vorba cu fata, o intreaba, de ce se tine cu mina de falca; la care fata ii spune ca o doare o masea. Tinarul ii spune fetei ca el are buzele fermecate si daca il lasa sa o sarute ii v-a trece durerea de masea. Dar, un batrin care statea alaturi, se adreseaza tinarului: tinere, ce bine ca esti aici, caci pe mine ma chinuie o durere ingrozitoare de hemoroizi.

| aly_7933 a răspuns:

Cum crezi ca se numeste grasimea din jurul vacinului? ...Pai se numeste femeielaughing

| dalea a răspuns:

Cred ca cel mai bine iti alegi tu de aici :http://glumite.ro (ca ai de unde).

| Ecaterina a răspuns:

Un iepuras merge la farmacie si o intreaba pe vanzatoare: -Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? -N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti! A doua zi, iepurasul suparat: -Tanti aveti prezervative pentru iepurasi? -N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti! A treia zi, iepurasul suparat foc de-atata abstinenta, merge si intreaba: -Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? -Mai iepurasule, ti-am spus ca avem numai pentru elefanti! Iepurasul suparat: -Atunci, dati-mi doua, ca o sa vad eu cum le innod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo Cami, cred ca Ion poarta acum ochelari de soare fara rame laughing. Quensy, iepurasu' tau cred ca era spaima iepuroaicelor rolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba:
- Aveti ochelari?
- Pentru soare?
- Nu, nu, pentru mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gica face poze pe malul lacului, cand nevasta-sa il striga disperata : − Gica! Repede, se ineaca mama! Gica: − Degeaba, nu mai am spatiu pe card...

Întrebări similare