| andre2726 a întrebat:

Care e cel mai tare status pe care il stiti?

Răspuns Câştigător
| Smoke_7892 a răspuns:

-You're a dream and the dreams don't come true...happy

-unde ai fost cand am avut nevoie de tine?thinking aaa da...erai in vacanta.

-♥ Niciodata sa nu spui niciodata!♥

-starea mea de spirit s-a modificat...cui ii pasa?thinking cui *** ii pasa:-J!

5 răspunsuri:
| aLeks_4722 a răspuns:

Dnd

| alexa007 a răspuns:

Mie imi place asta:

Iti place sa te joci cu focul, dar risti sa te arzi:X

sau :In padurea cu alune aveau casa 2 pitici, vine pupaza si spune:"DND ca nu`s aici!"

| nobody_9468 a răspuns:

Intr-un timp{cand eram in creatielaughing} toata lumea ma intreba de unde le scotlaughing. In ultimul timp dau copy si pastelaughing. Uite cateva din care le consider eu fenomenalewinking.

~Trebuie să visăm, să visăm... chiar dacă asta înseamnă să ne prindem fluturi morţi în piept şi să le simţim aripile cum încep să bată nervoase...
~vor cocaina cea mai pura... vor bautura cea mai fina si cate o pastila in drum spre dormitor vor putina adrenalina in viata lor...asta e ce vor fetele in jurul lor!
~E apa din Jacuzzi, sau noi suntem fierbinti? Arata-mi trupul tau frumos. Da tot jos, da tot jos.
~yO Te prOvOc sa luam fOc! sa ne simTim ca`n rai, chiar daca`i draQ la mijlOk!
~Vocabularul pervers contine destule p*le. Pe care sa le bagi in destui si destule.
~Poate nu sunt la fel de frumoasa ca Ea sau poate nu stiu sa fac ce face Ea, dar ce fac EU, stiu doar EU, ce face ea stie tot ORASU'!
~Prea multe tentatii, prea putini bani.Prea multe fete cumintsi care`o ard printre golanihappy
~Esti haina care ma imbraca In momentu' in care toti ma lasa balta Ma acoperi, ma-ntelegi, ma strangi, ma incalzestiMa faci sa crd ca-n doi este mult mai greu sa pierzi.
~Si stii,
Privindu-ma in ochi
Poti sa citesti
Cine sunt eu,
Da' tu cine esti?
Tu nu iubesti,
Tu doar vorbesti
Si cand e nevoie de tine lipsesti
Deci tu cine esti?
Hai sa ne amintesti,
Da vrem adevaru' satui de povesti
Si cine ti-a zis
Cai ok sa gresesti?
Daca-ti permiti sa platesti?
~Arzi de nerabdare cand apar, daca tot arzi, arzi de tot macar!

Bafta. Daca mai vrei lasa-mi id'ul tau pe privatwinking

| blondyana a răspuns:

Mie asta imi place:,, Subiect de barfa TU...nu mai esti demultwinking

| DeeaUcideVisse a răspuns:

~Viata nu e lights ca tigarile Kent Dar iti rupe capu cand o tragi in pieptbig grin
~ne-am indragostit ca draq...tu de mine, eu de altu`straight face
~Nu Ma Crezi In Stare? Nici\'o Problema, Nu Ma Cred Nici Eu... Dar Fereste-te De Ziua-n Care\'o Sa Prind Tupeu!

Întrebări similare