| PisicaNutella a întrebat:

Care e cel mai usor mod de a invata(Geografie, Bio) Dau funda!winking

Răspuns Câştigător
| Madallina3 a răspuns:

1.Biletele cu ideile importante lipite pe langa birou.
2.Invatandu-i pe altii inveti mai usor…mult mai in amanunt
3.Invata mai intai titlurile sau capitolele teoriei de invatat
4.Citeste cu voce tare-lectia respectiva
5.Invata pe altul ca si cum nu ar sti nimic despre lectie si apoi invers- aici observi si logica celuilalt
6.Inregistreaza lectia si apoi asculta la casti sau oricand exista posibilitatea
7.Invata logic-facand *analogii
8. Fa-ti *conspecte la teorie si apoi si scheme ale conspectelor
9. Pozitia corpului este foarte importanta -aseaza-te cat mai confortabil astfel incat sa nu te deranjeze nimic (de preferat o pozitie in care sa nu te ia somnul)
10.Intre lectii mari invatate este bine sa faci pauze(se spune ca in acest timp de repaus se face transferul de informatii acumulate).

Sper ca te-am ajutat. Fundita?

4 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Invata acasa, in liniste si ia memo plus

| Lamaitzza a răspuns:

La geografie cu harta, la biologie depinde ce inveti. Daca inveti corpul uman de exemplu iti folosesti propriul trup. Acolo-i humerus, acolo-i clavicula ..etc. Daca inveti alte lucruri la bio hm, le repeti de mai multe ori, le scrii apoi, un fel de auto-lucrare, pana iti intra in cap.
Succes si o iarna frumoasa sa ai!

| ILoveTacos a răspuns:

La biologie, deseneaza ce vrei sa inveti si o sa-ti mearga mult mai usor.La geografie scoate-ti harta pe care vrei sa o inveti si deseneaz-o singur.Scrie tu muntii, raurile si podisurile pe ea, apoi fa o harta unde ai numai desenele cu muntii si apele, fara numelel lor, si vezi daca ti le amintesti.

La mine merge de fiecare data!

| AtateaConditii a răspuns:

Citesti primul rand din caiet. Il tocesti/inveti apoi treci la al doilea, revi la primul la al doilea si il inveti pe al 3-lea si din nou tot asa.happy eu asa am facut cu 2 lectii, le-am invatat in 20-30 de minute.

Întrebări similare