| Bojthe a întrebat:

Care e diferenta dintre clasa a 8a si clasa a 7a in afara ca dai examene si faci latina. Ti se scoate o ora de sport si faci o saptamana desen o saptamana muzica?
papion!

Răspuns Câştigător
| SalutTpu a răspuns:

Acum trec a 9 a iar anul trecut asa a fost la scoala mea doar la cei de la engleza intensiv. Cei ce la neintensiv (adica si eu) aveam si desen si muzica.
Da, faci doar o ora de sport.

Nu prea stiu sa iti spun diferenta... evident in a 8 a ai materie putin mai grea. Personal clasa 8 a mi s-a parut cea mia usoaralaughing pentru ca stiam deja cum trebuie sa invat pentru fiecare materie/profesor pentru o nota mai buna.
In fine bucura-te de ultimul an si,,profita'' de el.
O sa ai amintiri de neuitat mai ales ca vei avea banchet, ve-ti face poze pentru album, si la sfarsit iti vei da seama ce dor iti va fi.
La mine pot spune ca in ultimul an am fost mai uniti ca niciodata...acum depinde de fiecare.
Ps: bafta pentru examene si alegerea liceului (inca imi amintesc ce stresata am fost eu in acea perioada laughing, cate emotii off)
A da era sa uit eu anul trecut am terminat scoala cu o saptamana mai devreme ca sa invat pentru examene, am auzit ca anul asta va fi la fel.

4 răspunsuri:
| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

DA, se scoate o ora de sport si faci o saptamana muzica si una desen.

| A12NDRA a răspuns:

Cine ti-a zis chestia asta? Nu are nici o legatura clasa.Cursurile sunt normale.

| dutzydi a răspuns:

Pai ambele sunt clase... dificile. Nu sunt usoare ai mult de invatat etc. Nu-i crede pe profii care zic ca a 8-a va fi mult mai usoara si bla bla. Nu-i asa. Chiar daca ca si cantitate n-ai asa mult de invatat, trebuie sa inveti pentru examen, pentru celelalte materii ca sa ai media cat mai mare. Trebuie sa tragi in ambele clase tare daca vrei note bune. Nu-i usor dar merita daca reusesti sa intrii unde iti doresti. Ca si numar de ore din cate stiu in afara de scoaterea unei ore de sport si o saptamana desen, o saptamana muzica ( sau un semestru si un semestru, noi asa am facut ) si introducerea latinei, nu sunt.

Sper ca te'am ajutat!

| Barbiiie95 a răspuns:

Nu faci o saptamana spor si una muzica.
Se face si spor si muzica in aceiasi saptamana. Faci doar o ora de biologie, una de spor si 2 de geografie.