Care e sau care nu e nu stim, astea sunt doar preconcepti, erori de gandire logica, daca x manca o mancare intr-un restaurant de 5 stele vs 2 stele acelasi mancare va spune ca mancarea a fost mai buna in restaurantul de 5 stele, daca dai unui client inainte de a comanda ceva un mic dar acesta va comanda mai mult, va reveni din nou, omul este o fiinta rationala dar nativ emotionala, asa ca omul are multe predispoziti eronate
https://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/......cognitive/
Mai multe lucruri. Pe de o parte e experiența. Bucătarul de renume știe moduri mai delicate și profesionale de a combina arome și texturi. Faptul că o face, nu doar profesional, dar țintește spre experiență ajută.
Pe de altă parte e recunoașterea. Asta e sub mai multe forme. Se poate să fi întâlnit critici culinari care i-au recomandat serviciile de exemplu.
Dar foarte important e că bucătarul de succes a depus mult efort, nu doar în a-și îmbunătăți stilul de gătit, dar a și își face cunoscută prezența. La concursuri, a lucrat împreună cu alți bucătari, are servicii online / site propriu etc.
anonim_4396 întreabă: