Revin... o domineisoara draguta poate avea de o mie de ori mai mult succes dacat una frumoasa si in general fereste-te sa mergi pe strada cu o persoana feminina, care ti se pare ca este mai frumoasa decat tine, este frustrant.
O fata frumoasa...este doar o fata frumoasa, cu un aspect fizic atragator, potrivita pentru toti, acceptata de toti!
O fata draguta este oglinda unei frumuseti fizice particulare(o frumusete sarmanta, o imperfectiune perfecta), inteligentei, educatiei si caracterului plin de principii sanatoase de viata!
Alegi tu cine este dragut/a sau frumos/a!
Mie mi se spune ca sunt draguta dar uneori cred ca "dragutza" acopera nu numai partea psihica ci si fizica . cred ca ai dreptate tudor
Mie mi se spune ca sunt draguta dar uneori cred ca "dragutza" acopera nu numai partea psihica ci si fizica . cred ca ai dreptate tudor
Mie mi se spune ca sunt draguta dar uneori cred ca "draguta" acopera nu numai partea psihica ci si fizica. cred ca ai dreptate tudor
Bv kayura...
Frumoasa -care place, care trezeşte admiraţia...
Draguta - Drăgălaş, frumuşel, graţios (ca înfăţişare sau comportare); iubit, drag. A fi sau a se arăta, (adverbial) a se purta drăguţ (cu sau faţă de cineva) = a fi amabil, binevoitor (cu cineva). (Substantivat, fam.). Termen alintător cu care te adresezi unei persoane iubite sau folosit când vorbeşti despre o asemenea persoană...deci s-o lyuam logic, da?
Cand spui fata draguta, spui... la cineva mai firava, mai sensibila...
Cand spui fata frumoasa...nu e neaparat "are tot ce-ti plk tie"...
de fapt mai bine nu raspundeam... oricum kayura, desteapta raspundere ai ales...pace:X
Mie una mi-ar placea mai mult sa`mi zica cineva ca sunt draguta decat ca sunt frumoasa. Diferente? Cand spui draguta de gandesti la cineva mai firava, mai sensibila iar cand spui frumoasa, are tot ce`ti place tie. Eu una asa cred.