Pai ma uit din an in paste ca tine presupun carnetul morti si naruto eu eu yakuso
Nu mă uit la desene.
Doar pe Disney Channel din când în când
Apropo. 15 ani? :O Nu creeeeed N-ai 15 ani Scuze!
Eu combin toti supereroii intr-unul, plus ca-mi place sa ma uit la desene animate si nu-mi pasa ce cred ceilalti, de parca ei stiu.
Din toate desenele care le-ai scris acolo mi-e im place doar naruto si eroul ''personajul'' meu preferat este sasuke dar in shippudden imi place mai mult naruto :p
Auzi mai vrei sa nu ne mai pui noua intrebari pentru copii de 2 ani? hay mai scutestene du-te si uitate la desene animate
Ai vrea sa te cred ca ai 15 ani. Daca ai fi avut 15 ani stiai cum se scrie witch.
Pai imi desenul emu preferat e Laboratorul lui Dexter dar din cate ai spus Insula Dramei totale.Si program desigur Cartoon Network!
Brvo tie ca anca te mai uiti la desene si eu am 15 ani si sunt fata si ma doare an cur ce spun ceilalti ceilalti normal au crescut si sufera de iei se mare domni au uitat cand aveau caca la cur cacaciosi si imi pare rau ce am ziss dar nu stau sa ma gandesc de pe acum la maritat multa lume ma aplauda ca ma uit la desene si n-am minte de adolescent si asta am scris pentru nenorociti care au ras de fata acea ca se uita la desene ce pretenti sa ai la coopii avortati bv anca ca mai te uiti acum la desene tine-o tot asa ca daca te gandesti de pe acum la maritat anseamna ca tiai luat viata an piept multumesc pentru intrebare te pop :d
Si sa mai spun ceva sunt obsedata de desene am sa ma uit pana am sa fac copii creca si atunci o sa fiu sclava desenelor si asta ma faca sa ma simt anca copill n-am sa uit nici o data desenele miau fost de mare ajutor si n-am sa ancetez sa ma uit la ele chiar daca stiu ca am sa cresc destul de mare si nu lua an seama ce zice lumea lumea e numai de vorbe dar daca iai antreba cat face 1 +1 tiar zice ca face 2 vorba vine si mai si nu lua an seama chiar daca cresti sa nu ancetezi sa te uiti desenele sunt viata copiilului din tineeu am zis ca ma durea ca nebuni aia sau luat de tine prin comentari si nu m-am lasat pana nu am zis ce aveam pe inima ok an fine a si ca vine vorba mie imi place naruto si fetitele powerpuff adica imi place indiferent eu am terminat cuvantu pa
Io sunt disperata dupa naruto de 4 ani al urmaresc acum 4 ani a aparut an tara si ma uitam cu fratele meu acum am 15 ani si imi plac la nebunie fratimiu are 20 si de crede naruto eu ma cred sakura imi place la nebunie naruto si ogramada radem la naruto de jyraia cum a-l face naruto ierbivor pervers ) tie ce ati place
Boule nu ma uit la desene decat din an in paste eu am 15 ani doar ce na crezi o proasta ca da ca te pun da faci ce fac eu in clasa plangi dupa mami si hai scutestema eu a uit doar pe animax daca vrei sa sti du-te si te uita pe minimax du-te si te uita la nu stiu ca nu ma uit gasesti tu un spectcol cu papusi
Draga anca din naruto imi place sasuke din insula dramei totale owen din wich blank tom si jerry jerry
VulpeaDinUmbra întreabă: