| Anca_Planet_Go a întrebat:

Care e erou vostru preferat la desene animate din desenele astea naruto carnetul morti insula dramei totale actiunea dramei totale wici stiu nu stiu sa scriu wici da lasa asta tom and jerry lunie junss9 ce program dysney chennel minimax blech minimax sau cartoon networck

Răspuns Câştigător
| Alëxąndŕą a răspuns:

Pai ma uit din an in paste ca tine presupun carnetul morti si naruto eu eu yakuso

26 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Nu mă uit la desene.
Doar pe Disney Channel din când în când happy

Apropo. 15 ani? :O Nu creeeeed rolling on the floor N-ai 15 ani laughing Scuze! laughing

| juniper a răspuns:

Eu combin toti supereroii intr-unul, plus ca-mi place sa ma uit la desene animate si nu-mi pasa ce cred ceilalti, de parca ei stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| BlueRose1 a răspuns:

Din toate desenele care le-ai scris acolo mi-e im place doar naruto si eroul ''personajul'' meu preferat este sasuke dar in shippudden imi place mai mult naruto tonguetonguetongue:p

| Cleona a răspuns:

Nu ma mai prea uit la ele, dar imi place pe disnep chanal

| *Baby* a răspuns:

De fapt se scrie "witch"...

| kUuKii a răspuns:

Auzi mai vrei sa nu ne mai pui noua intrebari pentru copii de 2 ani?hee hee hay mai scutestene oh go on du-te si uitate la desene animate

| Fl4sh3rON a răspuns:

Ai vrea sa te cred ca ai 15 ani. Daca ai fi avut 15 ani stiai cum se scrie witch.

| UnicornsAreLove a răspuns:

Sasuke si credeti-ma nu conteaza varsta daca iti place

| raul_9253 a răspuns:

Pai imi desenul emu preferat e Laboratorul lui Dexter dar din cate ai spus Insula Dramei totale.Si program desigur Cartoon Network!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga anca din naruto imi place sasuke din insula dramei totale owen din wich blank tom si jerry jerry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi fa tu ce crezi? ca ne punem in mintea ta sa ne uitam la desene ca tine du-te uitete la minimax acolo cati place (id my-livi. dulcik in caz de ceva)fugi ca te asteapta desenelelaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sakura pentru ca se straduieste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eroul meu este Naruto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din naruto eroul meu e sasuke

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place cel mai mult serialul naruto si personajul meu preferat este desigur NARUTO.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io vorbeam despre naruto imi poti zice pe ce canal incep si la ce ora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naruto:sakura hinata tenten te mari sasuke

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din desenele naruto eroul meu e sasuke siprogramul meu preferat edysney chennel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brvo tie ca anca te mai uiti la desene si eu am 15 ani si sunt fata si ma doare an cur ce spun ceilalti ceilalti normal au crescut si sufera de iei se mare domni au uitat cand aveau caca la cur cacaciosi si imi pare rau ce am ziss dar nu stau sa ma gandesc de pe acum la maritat multa lume ma aplauda ca ma uit la desene si n-am minte de adolescent si asta am scris pentru nenorociti care au ras de fata acea ca se uita la desene ce pretenti sa ai la coopii avortati bv anca ca mai te uiti acum la desene tine-o tot asa ca daca te gandesti de pe acum la maritat anseamna ca tiai luat viata an piept multumesc pentru intrebare te pop kiss:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sa mai spun ceva sunt obsedata de desene am sa ma uit pana am sa fac copii creca si atunci o sa fiu sclava desenelor si asta ma faca sa ma simt anca copill n-am sa uit nici o data desenele miau fost de mare ajutor si n-am sa ancetez sa ma uit la ele chiar daca stiu ca am sa cresc destul de mare si nu lua an seama ce zice lumea lumea e numai de vorbe dar daca iai antreba cat face 1 +1 tiar zice ca face 2 vorba vine si mai si nu lua an seama chiar daca cresti sa nu ancetezi sa te uiti desenele sunt viata copiilului din tinewinkinghappyeu am zis ca ma durea ca nebuni aia sau luat de tine prin comentari si nu m-am lasat pana nu am zis ce aveam pe inima ok an fine a si ca vine vorba mie imi place naruto si fetitele powerpuff adica imi place indiferent eu am terminat cuvantu pa kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io sunt disperata dupa naruto de 4 ani al urmaresc acum 4 ani a aparut an tara si ma uitam cu fratele meu acum am 15 ani si imi plac la nebunie fratimiu are 20 si de crede naruto eu ma cred sakurahee hee imi place la nebunie naruto si ogramada radem la naruto de jyraia cum a-l face naruto ierbivor pervers rolling on the floor) laughing tie ce ati place

| Britney_8204 a răspuns:

Nu ma uit prea des ma mai uit pe disney la nini dar nu prea

| Anca_Planet_Go explică:

Boule nu ma uit la desene decat din an in paste eu am 15 ani doar ce na crezi o proasta ca da ca te pun da faci ce fac eu in clasa plangi dupa mami si hai scutestema eu a uit doar pe animax daca vrei sa sti du-te si te uita pe minimax laughing du-te si te uita la nu stiu ca nu ma uit gasesti tu un spectcol cu papusi laughing

| anthony a răspuns:

Draga anca din naruto imi place sasuke din insula dramei totale owen din wich blank tom si jerry jerry

| naruto_7583 a răspuns:

Naruto