Salut! Eu sunt pasionata de aceste lucruri, asa ca o sa iti spun:
Ascendentul reprezinta prima zodie, mai bine zis prima casa astrologica care apare in momentul nasterii noastre.Acesta reflecta personalitatea noastra adevarata, modul in care actionam.Ca sa-ti afli ascendentul trebuie sa-ti stii data si ora(aproximativa) la care te-ai nascut.Iti recomand sa-ti calculezi ascendentul pe horoscopulmeu.ro,eu acolo mi l-am calculat, si mi se pare foarte bun site-ul.Acest ascendent cica intra in vigoare pe la varsta de 30 de ani, numai ca eu nu prea cred asta, eu avand acum aproape 16 ani si ma caracterizeaza foarte mult ascendentul, fata de zodia mea.
Acum, descendentul.Descendentul reprezinta modul in care relationam in relatiile cu ceilalti.Acesta reprezinta zodia opusa a ascendentului.De exemplu(iti dau exemplul meu) ai ascendent in sagetator, vei avea descendentul in gemeni(deoarece zodia gemeni este opusa zodiei sagetatorului).Ai auzit de casele cerului? Descendentul reprezinta casa a 7-a,iar ascendentul prima casa. Daca intri pe acvaria,acolo o sa gasesti o explicatie foarte buna.
In concluzie, ascendentul si descendentul au o importanta foarte mare, chiar si in compatibilitatea dintre zodii.Ca sa intelegi am sa-ti dau un exemplu:Taurul(zodie de pamant) nu are o compatibilitate foarte mare cu Sagetatorul(zodie de foc) sau cu Gemenii(zodie de aer), dar daca taurul are ascendent in una din aceste 2 zodii,sansele sunt chiar mari.
Dupa ce m-am documentat,se pare ca descendentul ne arata cum dorim sa fie partenerul ideal. Daca o sa intri pe site-ul acvaria,o sa gasesti acolo la sectiunea de astrologie, mai multe intrebari, printre care si intrebarea:Ce reprezinta casa a 7-a(descendentul).
Sper ca te-am ajutat! Daca mai ai intrebari sau nelamuriri poti sa-mi dai mesaj pe TPU.Nu sunt astrolog, dar chiar ma pricep destul de bine la chestiile astea.
Iti urez si sarbatori fericite, si nu uita sa-ti pui la miezul noptii de revelion o dorinta.S-ar pute indeplini.