anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu etnobotanicele? Ma refer acum la acel drog mediatizat Zombie. Stiu ca e un etnonbotanic si ca seamana cu spice...sau chiar e spice. Insa incerc sa aflu cat mai multe, deoarece vad tot mai multi copiii indoiti pe strada in poziții ciudate. Ce ii face sa aiba aceasta pozitie a corpului? Paralizează sau? De asemenea, cum le afecteaza conștiința? Ii doare ceva? Se poate discuta cu ei?
Am vazut pe unul care era pe jumatate lesinat dar a urcat si coborat din tramvai...deci nu stiu. Orice informatie e bine venita. Fara linkuri va rog.

2 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Este foarte simplu.
Drogul este o substanta ce iti afecteaza centrul de baza ( capul ). De aia majoritatea cad, paralizeaza sau mai rau capata o boala cu transmitere prin sange sau mentala.
Zombie este un deog facut din foarte multe sintetice ( unul dintre ele este festicid si otrava de sobolan ), iti dai seama ca il afecteaza pe consumator.
De durut poate nu ii doare decat dupa ce trece perioada in care nu mai este deogat ( sevrajiu).

| SG1995 a răspuns:

E greu de zis, ăsta pentru că spre deosebire de drogurile clasice gen ecstasy, marijuana, cocaina, etnobotanice nu au o compoziție unică rețeta e diversificată, deci efectele sunt diversificate.