| NUUSTIU a întrebat:

Care e faza cu furtul de organe, cu dube negre si apoi copii lasati langa ghena cu un trandafir, bani si un bilet? Este adevarat? Ce stiti despre asta?

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu ce probezi, @mdany?
Nu sunt înregistrări la poliție din acest punct de vedere, în concluzie oameni care aduc panică în rândul populației!
Pa, pa.

| mdany a răspuns:

Da e foarte adevarat.Se vand mai ales in strainatate si la persoanele "bolnave".

| lolly_3072 a răspuns:

Pai eu asa am auzit de la mama care a auzit de la niste colege de'ale ei din giulesti ca se fura copii din familii nu prea sofisticate adica nu cu foarte multi bani si le iau organele pe urma le pune la gat sau in jacheta lor bani pentru inmormantare si ii lasa in fata portii sau apartamentului.etc.
mi se pare groaznic, si tragic.

| AlexyLuvvU a răspuns:

Bai sa mor daca n-ati innebunit toti cu asta acum...da frate e adevarat si ce poti sa faci ca sa ii opresti? Politia incearca sa ascunda totul (dar nu reusesc oh go on ) Daca ti se intampla asa ceva (Doamne fereste! ) incepi sa urli si sa musti ca un caine turbat, faci putin pe nebuna zici ca ai hepatita C virala, le dai una la copii si fuuuuuuugi laughing [pe bune, merge big grin ] cat faci pe nebuna memoreaza numarul masinii (doar nu crezi ca vin pe jos ce naiba laughing si fetele lor
Stai calm/a, lumea e plina de nebuni dar si de multi prosti ca nu stiu cum sa se apere oh go on Daca stii ce si cum sa faci ai scapat

Răspuns utilizator avertizat
| ZethOfficial a răspuns:

Nu este adevarat, asa ceva poti auzi doar in filme sau in stirile de la ora 5laughing
Copii care sunt rapiti pentru organe apartin strazii, nu o sa vezi niciodata profesionisti care sa rapeasca copiii cu multi bani deoarece trage la ochi.
In Romania sunt doar disperati care ajung imediat dupa gratii.
Expertii in domeniu nu lasa cadavrele la ghena de gunoi, le arunca in H2SO4(acid sulfuric) ca sa nu lase urme.

| roxypoop a răspuns:

Din cate stiu eu e doar un zvon, dar nu se stie niciodata daca poate fi adevarat sau nu eu iti zic sa ai grija ca poate fi real