Sa-mi pierd demnitatea si respectul in schimbul a ceva; niciodata n-as fi capabil de asa ceva si nu mi-as ierta-o toata viata; sper sa rezist
Sincer, daca nu as intra la liceul pe care mi-l doresc de cand am inceput scoala, pe motiv ca m-as emotiona la examene (asa cum mi se intampla foarte des) nu mi-as putea-o ierta never ever ever. de ce? pentru ca asta imi doresc cel mai mult pe lume: sa intru la cel mai bun liceu din oras, apoi sa intru la facultatea de medicina, si, in cele din urma sa ajung medic stomatolog. Si pentru ca stiu ca pot!
Sa renunt la scoala, mas spanzura daca as face asta, sa fac doamne fereste un avort, mar inspaimanta gandul ca as omora un copil...si multe altele
Nu stiu, tot ce am facut pana acum sa zicem rau a adus un lucru bun, n-as avea o greseala care sa n-o pot ierta. Si a gresi e normal ca din greseli inveti
Sunt multe greseli pe care le regret pana acum dar cea pe care nu mi-o pot ierta niciodata este faptul ca nu am avut curajul sa ii spun "te iubesc" la baiatul pe care acum l-am pierdut... iar acum suport consecintele
kyara10 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: