Of, copii.ar trebui sa intelegeti odata ca vedetele nu au id si daca ar avea, nu si l-ar face public oricum.
Au alte moduri de comunicare cu fanii, de exemplu Twitter http://twitter.com/knightsterling3
Dar.nimic mai mult;)
Sterling Knight nu prea cred ca are id.Adica el nu are timp nici sa manance si crezi ca ar sta el pe mess
Poate are twitter dar id de mess nu areFii sigura
Nu o sa il afli niciodata, renunta.
Nicio vedeta nu isi expune id-ul pe cine stie ce site-uri si alte chestii.
Bye
Mi. e mila de voi
IDu' Luu' MIley, Luu' Selena, Luu' Sterling asta
Saracii de voi.
Tu chiar crezi ca o vedeta si-ar face ID-ul public? Pot sa inventez un ID si sa zic ca e a lui Sterling Knight dar la fel de bine tu ma crezi.Nu inteleg de ce se pun intrebari asa de stupide?
Scuze daca mai sus te-am jignit dar asta e adevarul, gandeste-te cum ar fi sa fi o vedeta si ca toata lumea sa iti stie ID-ul tau si sa nu mai ai nici o sec libera pentru ca tb sa vb cu toti desigur poti sa nu vb cu nimeni si sa le dai ignore si iti pierzi toata faima asa e in cazul tuturor vedetelor.
Mai, ia mai taceti voi odata, de unde stiti ca sterling knight nu are id, ati vb cu el, va sunat sa va spuna, ce tot latrati atata, tineti-va parerile akas. daca sunt ambitiosi si lupta sa gaseasca id ce trebuie aveti cu ei. ducetiva si va culcati bai, ca sunteti cam obositi.latrati si spuneti de astea pe wc nu pe net.bagativa picioarele intr-un lighean cu apa, bai, ca sunteti cam aprinsi.
MangoGirl întreabă: