| aleeee a întrebat:

Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?

14 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Poate ca sunt multe lucruri le care le regret si nu pot face nimic sa le schimb, poate ca nu mai are nici un rost, dar cu regretul de a nu fi incercat nu pot sa ma impac.Totdeauna am incercat sa inteleg totul asa cum este dat si nu am vrut sa schimb ceva niciodata, pentru ca tot ce se intampla, se intampla cu un anume motiv, iar eu nu am dreptul sa schimb nimic. Unii raman cu vise, altii cu faptul in sine. Uneori poate e mai bine asa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Să merg la Wacken Open Air. Ce mă opreşte? Condiţia financiară.
Germania nu e chiar aşa de aproape iar bilete să găsesc greu.

| nobody_9468 a răspuns:

Sa plec din oasul natal, sa plec in maramures la un prieten. Ce ma opreste? Poate constiinta, responsabilitatea si cred ca cel mai mult lipsa curajului de a'mi lasa familia fara cea mai importanta persoana din eahee hee
Sa fiu eu. Ce ma opreste? Lumea nebuna intalnita de la un pas la altulsad

Bafta.

| Alisa a răspuns:

Sa sar cu parasuta. Inca nu am gasit pe cineva care sa vrea sa sara cu mine, deoarece nu vreau sa sar singura. laughing

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Sa ma mut din tara. ce ma opreste? Dorul de casa si distanta prea mare.straight face

| Denisa a răspuns:

Sa dau spargere la un magazin cu haine si sa fur multe multe haine si sa fie frumoase si numai a melelaughing) Ce ma opreste? Politialaughing)

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

1.Sa plec de acasa cu toate lucrurile mele intr-o lume mai buna. ce ma opreste? -mama, -scoala, -netu`, -prietenii
2.Sa port o fusta sau rochiewaiting
mda. ce ma opreste? -toti prietenii mei ma stiu genu care poarta blugi si o pereche de tenisi [bascheti]laughing

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Interesanta intrebarewinkinghappy

| ٩(●̮̮̃•̃)۶дnØnłШẲ a răspuns:

Pai mi-am dorit intotdeauna sa-i spun persoanei pe care o iubesc...ca de fapt o iubesc :X
dar nu potsa`l faccrying
pentru ca nu stiu daca el simte ceva pentru mine crying
si nu as putea sa-i spun asta...stiind ca el nu simte nimic pentru minecrying
daca ar simti ceva:X
cu siguranta i`as spune :X
dar din pacate nu e asa

| Cathy_1290 a răspuns:

Sa merg^pe o insula

| blonduu a răspuns:

Sex cu Lady Gaga

Ma opreste:
Faptul ca are crick

| eduardd a răspuns:

Superintrebare!, dar...nu stiu, inca nu-"l" stiu...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa port o rochie afurisita waiting.
Ce ma opreste? Teama de reactia celor din jur, eu sunt mereu in actiune laughing) in blugi si adidasi si purtand ceva elegant ar fi ceva ciudat pentru mine.

| justm3laura a răspuns:

Sa plec de acasa o saptamana undeva unde sa nu cunosc pe nimeni fara telefon si acces la internet... ce ma opreste- scoala, mama pentru sunt minora...sad