| YLLL a întrebat:

Care e persoana pe care o admirati cel mai mult?happy scrieti ceva despre ea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pe mămica mea care a fost un mare caracter și o tărie de neimaginat.
Am pierdut-o din cauza doctorilor nenorociți care nu știu să-și facă datoria.
Ieri a avut loc înmormântarea.
Pentru mine este cel mai elocvent model de urmat în viață, o fire foarte echilibrată, altruistă, sinceră, iubitoare, afectuoasă, harnică, veselă, glumeață, parolistă, corectă, respectoasă, prietenoasă, ambițioasă, luptătoare, inteligentă, așa a fost ea și trei sferturi le am și eu din calitățile ei.
Am să o iubesc toată viața mea chiar dacă a plecat definitiv în lumea celor drepți, jumătate din sufletul meu a plecat cu ea.
Știu că acolo unde este mă protejează așa cum făcea când era în viață și pentru asta îi plec capul.
Îți mulțumesc mămico pentru tot ce ai făcut pentru mine.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
| dragutza a răspuns:

Pe mami! love struck happy e persona care imi ridica adeseori moralul, ma face sa ma simt iubita atunci cand cred ca nimeni nu ma iubeste, ma imbratiseaza si ma saruta usor pe frunte cand vrea sa primesc o imbratisare....mami e singura speranta care imi curge pe obraz, este cheia celui mai sincer zambet! love struck love struck love struck o iubesc si o voi iubi mereu! love struck

| Bacemi a răspuns:

Persoana pe care o admir cel mai mult se gaseste in fiecare la un moment dat. Se numeste intelepciune.

| loveyousomuch92 a răspuns:

Eu imi admir ambi parinti! dar cel mai mult pe TATI!kiss(ca sa nu mai spunem ca primul meu cuvant a fost,''tata'')happy

| YLLL explică:

Legiuitoarea. imi pare raucrying( am vazut ca se vorbea aici de mama ta ca este bolnava. dar nu ma. m gandit ca o vei pierdesad
Sincere Condoleantesad!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

@ Legiuitoarea, sincere condoleante, imi pare nespus de rau pentru cele intamplate cu mama ta.Stiam ca e bolnava, ca a fost operata, dar am sperat ca in final totul va fi bine. Te inteleg, stiu ce e in sufletul tau deoarece si eu am trecut prin asa ceva, in numai 9 luni mi-am pierdut ambii parinti. Dumnezeu sa o ierte, iar tie sa iti dea putere sa treci peste aceasta cumplita tragedie.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

sigh pfff...pe verisoara mea o admir cel mai mult!
Dc? Pentru ca are stil, este credincioasa, are un suflet mare, este inteligenta, darnica, iubitoare etc love struck.
Pentru mine a fost un exemplu de urmat! Si l'am urmat ca la carte happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena mea cea mai buna....alexandra....am multe cologe in clasa care au ajuns foarte rau....prietena mea este foarte populara in scoala si eu nu dar tot tine la mine....ma ajuta cand dau de necaz ....si eu o ajut pe ea (la teme) dar tot ne iubim foarte mult

Răspuns utilizator avertizat
| YLLL explică:

Persoana pe care o admir eu cel mai mult e mamiilove struck

| ForeignO a răspuns:

Tata big grin

El este cel mai bun tata din viata mea! A fost mereu langa mine si a luptat pentru mine, asa cum este el, invalid intr-un carut cu rotile. A suportat multe pentru mine, a fost un om minunat. Cand s-a casatorit cu mama mea, a infiat fata ei, in ciuda faptului ca bunici mei nu erau deloc de acord. Si nici un 1 an, bunicul meu a murit, chiar in acelasi an cu nasterea mea. Aavut parte de mult chinuri in copilarie, atatea operatii si maltratari. Este o persoana foarte luptatoare! Imi iubesc tatal! Mai mult ca oricand!

Multe persoane ma indeamna si imi zic : De ce nu te duci la mama ta? Ea te-a dat viata si bla bla bla ///Este o totala prostie. Poate pana acum nu am putut sa ma confrunt cu bunicii (din partea mamei) dar, simt ca trebuie sa deschid gura. Chiar acum 2 zile, tatal meu a avut alta disputa cu bunicii si a fost foarte dureros. De multe ori in doare in piept, sau capul. Dar spune ca nu se va lasa pana nu ma va creste. Mie imi este foarte frica, Bunica mea are 74 de ani si daca doamne fereste moare, vom ramane doar noi 2 (eu si tatal meu) Va fi foarte greu deoarece, bunica mea il duce cu carutul la masina in fiecare zi si il si ducein casa. Cine ii va duce si aduce carurul daca ea nu va mai fi?

Ii multumesc deademnea si ei! Bunii mele care ma iubeste enorm si eu o iubesc pe ea chiar daca nu arat asta.

Le multumesc celor mai importante 2 persoane din viata mea care m-au crescut si ma cresc in continuare!

Întrebări similare