Pai...cam ciudata povestea.
"Silvia" de la numele meu... apoi..."I-die-with-you." de la...ma gandeam la ce mi-a zis o persoana.ca va fi mereu langa mine...a fost ciudat atunci si m-a impresionat ce a zis...si de aici vine "eu voi murii cu tine"."esti.un_._mareeee.fraier.baaaaa" aici ma gandeam la baieti cat de fraieri si orbi pot fii unii.."xD" l-am pus pur si simplu fara sa ma gandesc la ceva anume.
Aaa.stai ca mai am de adaugat.
"Asta-e-o-lume-plina-de-prosti.si...eu.printre.ei." am fost prea sincera). Si "StRaNgE.LiFe"...Am un id asemanator.
Madayna d la madalina, cand eram mica si ma intreba cineva cum ma cheama ziceam madayna mai prescurcat
Pai nick-ul meu e de la Lnely adica is mereu singura nu prea vb cu nimeni nici ei cu mine si Shadow de la umbra adica is ca si invizibila
Buna!
E o poveste cam lunga
Mai demult ma intelegeam foarte bine cu o fata, si ne-am facut id-uri cu ciocolata nu stiu cumsi. mie mi-a ramas porecla asta"cioko" .de atunci toti asa imi zic. Iar 19.de la altceva
Pai ...am pus ady de la numele meu(Adrian). 17 care reprezinta varsta mea si HBK de la wrestleru meu preferat ...HBK-Heart Break Kid
http://wolverine92.wordpress.com/
Poi...undercover.angel...[inger sub acoperire]... pur si simplu l'am vazut undeva si mi-a placut cum sauna si..."l'am furat"
Pai al meu vine de la dulce maria.[ex RBD]
Mia placut foarte mult cantareaza/actritza si inca mai imi place
Si aasa i se mai zice "Candy (max)"
07 nu mai stiu de la ce l-am pus, oricum pe 7 este ziua mea de nastere dar oricum tzin minte ca nu de asta l-am pus,.
Mi se pare k, cand mi-am facut cont nu imi acceptau numele si mi-au dat ei sugestia asta parca
Buna!
Nick-ul meu este MusicalRose.Musical vine de la muzica iar Rose de la trandafir deoarece imi place mult trandafirii
Succes!
Beccaaa întreabă:
Geo2969686 întreabă: