| Kiki20098 a întrebat:

Care e problema unor oameni ca nu mi am început eu viața intimă? Nici nu știu ce să le mai răspund ca să mă lase cu miștourile lor.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Felicitări pentru virginitate Eu sunt convinsa ca virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie. Asa ai cele mai multe sanse de a avea o familie fericita bazata pe loialitate si încredere.

Răspuns utilizator avertizat
| Dismally a răspuns:

De ce ar trebui sa stie oamenii despre viata ta intima? Se numeste "viata intima" pentru ca ar trebui sa ramana intima, nu sa vorbesti cu toata lumea despre ea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Chestiunile intime unt INTIME! Le pastrezi doar pentru tine si nu trebuie sa dai explicatii nimanui.

Sa nu faci greseala sa iti incepi viata sexuala la presiunea altora. O vei face cand vei intalni persoana potrivita, la momentul potrivit.

| Mihaiudy a răspuns:

Raspunsul este simpu.
Daca intrebarea vine de la beieti este pentru ca tot timpul vrei sa fi primul la fel c-a la masini, te vei mandri mereu ca ai condus primul masina X cand era noua si vei spune mereu cand ai ocazia mai alex cand scapi de ea
Dar daca vine de la fete atunci este si simplu de invidie(pentru ca nu te-a pacalit nimeni ) si ura pentru ca asa atragi atentia si baietilor care vor ceva serios si nu doar avenitura
Cel mai important inainte de a incepe viata intima cu cineva stai si te gandesti daca peste ani vei fi mandra de alegerea asta sau o faci doar sa vezi cum este
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu sa ai mult noroc in viata