Asa, am gasit. Cand scrii acolo "peter please answer" in loc sa scrii peter apesi pe "." si incepi sa scrii raspunsul iar el iti va scrie peter please answer si cel caruia ii faci farsa nu-si va da seama si va crede in miracole. dupa ce ai terminat raspunsul, apesi iar pe "." si dupa aceea nu mai stiu ca nu ma prind
La "petitie" pui un. apoi scrii raspunsul la intrebarea pe care urmeaza sa o pui la Question. In loc sa-ti apara raspunsul, iti apare "Peter, please answer...". Nu trebuie neaparat sa pui. dupa ce termini de scris raspunsul. Poti sa dai Enter ca sa treci in casuta Question. Nu folosi tasta Tab. Cred ca ai observat ca daca ti-a facut cineva farsa, nu a scris intotdeauna "Peter, please answer," ci "Peter, pl" sau "Peter, please an". Si eu m-am intrebat de ce, pana am gasit raspunsul. Am incercat sa numar literele pe care le scria si erau egale cu numarul de litere al raspunsului. Si am pus-o pe acea colega sa-i puna o intrebare lui Peter la care ea nu-i stia raspunsul, asa ca a zis ca nu e buna intrebarea. Sper ca ti-am fost de ajutor
Da! la o petrecere un tip la injurat si apoi Peter i-a zis ca o sa se inece, si dupa 6 zile s-a inecat si era sa moara.Si odata l-am intrebat care-i culoarea mea preferata si a raspuns corect(mov). Si a mai fost odata cand la o petrecere l-am intrebat unde e (si mi-a zis numele!)si apoi a mai zis ca are o treaba cu mine si mi-a cazut o carte in cap(fara sa o miste nimeni!)
E un rahat deci scrii intrebarea si apoi pui "." si scrii raspunsul tu singur. si cand scrii raspunsul nu iti mai apar literele ci doar niste stele sau nu mai stiu exact in fine. apoi dai click pe peter answer si iti apare ce ai scris mai sus dupa. asta e toata smecheria daca vrei sa ii faci o farsa cuiva. merge
Da mi s-a intamplat sa stie chiar totu despre mine si prieteni mei in urma cu o zi am ramas prosti inebuniseram una dintre cele mai tari faze a fost ca s-a ridicat unul dintre noi si i-am pus o intrebare nea raspuns la ea dar ia spui si celui care s-a ridicat sa stea jos sa nu mai planga si multe altele la care nu avem rasp de unde poate sa stie nu inteleg care e jmecherie dr ori cum e tare
OmulCareStieCeFace întreabă: