| Bya_6465 a întrebat:

Care e statusul vostru >favorit?:
cel mai fain funda`!:X

Răspuns Câştigător
| Daysee a răspuns:

Heii Bya.:-* Uite aici un site de status`uri : www.status-uri.tk :D :x. Si uite cateva de acolo:

Nu vad nimic iesit din comun...vad doar tarani iesiti din comuna!"

Its' time for..."I don't care":)."

Si-ar fi mai simplu si mult mai usor...sa nu-ti mai pese uneori?"

In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii.[:X]"

Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X\\

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi"[?]"

Unele iubiri nu prind rasaritul...altele traiesc doar pentru o vara... unele se pierd si le'nghithe timpu doar una te topeshte cand nu credeai co s'apara.[:X]"

Am inceput cu-nceputul si am sfarsit in cuprinsul imbratisarilor tale.[:X]"

CanD gOlITzA tA ma pUoPa dUlTzE sI cAtIfElAtA :X eU ma fAc On PuOfuOlEtE sI ma'nMuOi cA oN bUoLeTe:">{tE ObEsc mult!:X}"

Orice s-ar intâmpla, ramânem impreunâ :X.""Wanted to feel the joy Flow between our lips.{? _?}"

Mereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine.Dar orice s-ar intampla voi ramane langa tine![:X]"
Ce simt pentru el.Ce simt cu adevarat nu va disparea nici cu timpul.Nici cu altcineva. Pastrez secretul pe care numai EL il va putea vedea!:X"
"Avem clipe impreuna ce nu vrem sa se termine :x:X:x."

Iarta-ma daca ti-e dor de mine Uita-ma daca ti-e bine, Cheama-ma daca ti-e greu Eu te pastrez in sufletul meu

Am petrecut cu tine mii de clipe minunate:X.Te iubesc prin vorbe, gesturi si fapte!:X"

Si daca nu ai fi Tu...cine as fi Eu!? :x."

9 răspunsuri:
| herbalist a răspuns:

"nu imi stricati proasta dispozitie"winking

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Pai mie imi plac :Forever you`ll be mine(totdeauna vei fi al meu)
Everything or nothing(totul sau nimic) si
Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si doar in cateva clipe poti sa o pierzi.
Astea imi plac mie cel mia mult:X

| Alexandra8989 a răspuns:

Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei

| Darkus a răspuns:

Pai am doua status preferate : ''The World It's Mine''; X; X si Nu exista locul sau momentul potrivit, doar fata potrivita!; X; X

| TSO7 a răspuns:

Available

| golanasha08 a răspuns:

1.D.N.A.S = Departamentul National Aniti Scoala ...cine nu se crede tocilar
2.chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit laughing rolling on the floor
3.Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu? i?winking
4.Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti
5.CE ESTE PUMNUL? pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI?
6.Crezi in dragoste la prima vedere ...sau trebuie sa mai trec o data! laughing
7. iubi cand intri, dati 2 palme si iesi!
8. daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generalawinking
9.PE O USA SCRIA FEMEI.SI CAND AM INTRAT NUMA WC.
10.Dau 1.000.000 de euro pentru cei ce nu citesc acest status...cine e castigatorul?

Sper ca iti placwinking kiss

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Daca as fi o pisicuta as iubi un motanel, dar asa sunt o fetita si iubesc
un baietel.Asta e statusul meu preferat.Ciudat e ca nu-l pun niciodata laughing.

| Byuska a răspuns:

• Ma plimb pe curcubeu de parc'ar fi drumu' meu, fericita ca un copil care inaltsa un zmeu; x Spun tot ce`mi da prin cap, chiar si cand ai vrea sa tac • Bate-n lemn să n-ajungi ca mine, sunt prea fericită și ție nu-ți stă bine.

| SunnyFlame a răspuns:

Nu mai vreau sa cer...
voi obtzine oricum oh go on

traieste.ti viata ca si cum ar fi primul fum din ultima tigara

invidia doare. timpul se scruge in RELUARE

imi va fi dor.imi va fi rece.dar timpul nu va vindeca ci doar va trece

intr-o lume pe care o vedem si lucrurile de care ne tem exista un univers de posibilitati

mie astea imi placlove struck. preferat imi e primul si ultimu