| ChocolateDroid a întrebat:

Care e varsta normala cand ar trebui sa le vina fetelor menstruatia? Verisoara mea are 13 ani si nu i-a venit

Răspuns Câştigător
| cryssmelly a răspuns:

Normal., sau cat de cat ar fi pe la 12 dar depinde de fiecare organism, mie mi-a venit la 9 anibatting eyelashes nu va ingrijorati poate ajunge kyar si pana la 18 ani fara sa i vina acum depinde de organismul ei si de cat de repede se dezvolta,, fundita?

13 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

Nu te îngrijora, dacă e mai puţin dezvoltată e destul de normal. Eu am 12, mi - a venit acum câteva zile... Până la 16 sau chiar 18 ani poate veni oricând. " Când ţi - e lumea mai dragă. " Sănătate multă! Nu - i motiv de îngrijorare, nu vă speriaţi. kiss.

| βǿβǿ a răspuns:

Am citit o carte
si acolo scria ca
fetelor le vine inte 10-16 ani
deci nu te ingrijora
ca ii va venihappy

| mirunaioana a răspuns:

Depinde foarte mult de organismul tau, de cat de pregatit e pentru transformarile ce vor urma, de alimentatie si multi alti factori.Iti spun sincer ca nu exista o varsta normala pentru aparitia ciclului menstrual.Si,ca sa te conving ca varsta indivizilor de sex femeiesc variaza in ceea ce priveste menstruatia iti spun ca mie mi-a aparut menarha(prima menstruatie) la varsta de 9 ani si jumatate.Probabil ca organismul verisoarei tale nu este inca pregatit pentru transformarile ce apar in urma ciclului menstrual. Oricum, trebuie sa aiba rabdare pentru ca menstruatia vine la timpul potrivit. Posibil sa nu fi venit acel timp in cazul ei.Nu-ti face griji in privinta asta pentru ea!

| laura3 a răspuns:

Nu este nici o problema daca nu i`a venit
Fiecare organism actioneaza si se maturizeaza diferit.
Si eu am 13 ani si inca nu mi-a venit.
Nu trebuie sa se alarmeze happy

| 2696 a răspuns:

Mie mi-a venit la 11...in mod normal trebuie sa-ti vina pana la 16 aniwinking am o verisoara care i-a venit la 9 ani

| doctoru_5476 a răspuns:

Docam data nu-i nici o problema la unele vine mai repede la altele mai tirziu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Menstruatia vine in general la varste cuprinse intre 12-18 ani(cu mici exceptii). Nu are absolut nici-un motiv de ingrijorare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da e mai bine pentru verisoara ta ca daca vrea sa se duca cu fetele la plaja nu va putea ca e pe ciclu eu am 12 ani iniulie fac13 si nu mi-a venit dar daca a gasit un fel de chestia alba pe slip sa se asigure cu tamponu dupa ea ca ai va veni orcand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data mi-a venit la 13 ani jumate,acum am 14,Dar nu`mi vine lunar,si la circa 40-50 de zile,e normal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data mi-a venit la 13 ani jumate, acum am 14, Dar nu`mi vine lunar, si la circa 40-50 de zile, e normal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a venit la 12 ani si acum am 13. Eu una am fost ingrijorata ca numi venea si aproape toate colegele mele aveau. Dar dupa ce mi-a venit a fost un cosmar. Asa ca sa nu se ingrijoreze. E mai bine sa-i vina mai tarziu macar nu va avea atat de suferit.

| Ioana_9141 a răspuns:

Mentratia vine intre anii 12-14-16 cel tarziu
Daca are dureri in zona ovarelor sau o secretie alba pe slipwinking
in curand ii va veni

sa nu se ngrijoreze are destul timp
Depinde de organismul fiecaruiawinking

| Anonim133 a răspuns:

Depinde şi de organism fiecărei fete....eu am o prietenă care e dezvoltată mult şi i-a venit ciclul la 9 ani... Probabil ca o sa ii vina în curând...
PS:nici mie nu mi-a venit, dar am 10 ani... mi-a povestit mama.

Întrebări similare