Buna!`Pai cred ca varsta la care ai putea avea intalniri este pe la 14 ani, iar o relatie o poti incepe pe la 15.
Eu ti-am dat un exemplu dupa cum as proceda daca nu as avea prieteni si parintii langa mine, dar depinde si cu cine te intalnesti si cu cine te combini.
Asta depinde de fiecare in parte, de caracterl tau, de personalitatea celui cu care vreai sa incepi o relatie.eu spre exemplu am avut prima intilnire la 14 ani, si nu regret.
Pai nu cred ca exista o varsta anume.asta depinde de tine si de parintii tai daca te lasa ca daca ei nu te lasa cu siguranta nu poti sa ai o relatie nici la 15 ani. Dar nah eu zic ca prima relatie sa fie la 14 ani ca 13 suna prea copil eu stiu acum nah fiecare cum considera!
.
nu exista varsta corespunzatoare pentru o intalnire
nu e ca si cum ai lua carnetu` si nu poti face asta decat daca ai implinit 18 ani.
daca cunosti un baiat care chiar iti place si ti-a zis tie tataie ca varsta corespunzatoare e la 30 de ani nu te intalnesti cu el nu?!
. prima intalnire nu e ceva planificat gen, maine am varsta corespunzatoare cu cine sa ies?! iesi cand ai chef cu cine ti se pare tie ca merita.
anonim_4396 întreabă: