anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care erau desenele copilariei? voastre funda cele mai multe :O3:O3

Răspuns Câştigător
| emillie a răspuns:

Buna!
Au fost multe desene la care ma uitam cu placere in fiecare zi.Printre ele se numara Viata cu Louie, Familia Jetson,Familia Flinstone,Scooby Doo, Curaj caine fricos, Fetitele Powerpuff, Laboratorul lui Dexter,Tom si Jerry, Johnny Bravo, Ed Edd si Eddie, Spioanele, Familia Tofu, Familia De ce (sau ceva de genul se numea), Lumea lui Bobby, W.I.T.C.H,Tutenstein,Denis pericol public, Cainii detectivi, Piratul Jack cel teribil, Nebunaticii de alaturi, Zambetul lui Sharon, Copii de la 402...

10 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Viata cu Louie in prim plan :X
Familia Flinstone,Ce-i cu Andy,Johnny Bravo,Ed,Edd si Eddye,Tom si Jerry,Spiderman,Inspectorul Gadget,Caine rau sau nu mai stiu cum se numealaughing,mai era unul cu un motan portocaliu,Mica Sirena,Colegul meu de clasa e o maimuta,Tutenstein, Familia Adams, Jim Button, DEnis-pericol public, Pisoul Eek.
Ce frumos era...

| Rayzzor a răspuns:

Era canalul FoxKids si Jetix.Pe acestea erau...Viata cu Louie,Insepctor Gadget,Lumea lui Bobby,Piratul Jack,Nascar, X-Men, Spiderman, Ironman, Copii de la 402, Ce-i cu Andy?,Tic, Familia De ce?, Robo-gandacelul, Hulk, Peter Pan, Jim Button.Pe Cartoon Network: Masca,Laboratorul lui Dexter,Curaj cainele fricos,Johny Bravo,Fetitele Powerpuff,Tom si Jerry,Mucha Lucha,Ed Edd si Edy,Nebunaticii,Eu sunt nevastuica,Tabara lui Lazlo,Samurai Jack,Scooby Doo,Looney Toons, Familia Flinstone, Billy si Mandy, Wounch Pounch, Casa lui Foster pentru prieteni imaginari, Wacky Races sau cum se numeau.Mai demlt pe Minimax erautongueovestiri din cripta,Povestiri despre fotbal,Sharon,Ned si Salamandra,Simsala, Misterele din Povinciey sau asa ceva, Babar, Iepurasul Peter, era unul cu eva familia cu un baiat si un caine care vobeste.Ea in mai multe serii, cand merg cei doi in spatiu cu o racheta de cauciuc si altele.Nu imi amintesc mai mult, dar sper ca te-am ajutatbig grin.

| ViVi99 a răspuns:

Spioanele, tom si jerry, copiii la de 402, ed, edd si eddy, negrele aventuri ale lui billy si mandy, familia tofu, WITCH, laboratorul lui dexter, ce-i cu andy, tabara lui lazlo, gemenii cramp, jhonny bravo, vaca si puiul, nevastuica, cliford, arthur, capitanul flamingo, familia addams, familia flinstone, casa foster, monster buster club, pucca, noua scoala a imparatului, zambetul lui sharons, courage- cainele fricos

| aumih16 a răspuns:

Am urmarit multe! de la fox kids! printesa tenko! omul de fier! spiderman! spiderman unlimited! tick! orasul purceilor! viata cu louie! jim button! de la jetix! ce-i cu andy! spioanele! copiii de la 402! printesa sissi! tutenstein! super robot monley team hyperforce go! de la cartoon network! vaca si puiul! babuinul si nevastuica! johnny bravo! laboratorul lui dexter! fetitele powerpuff! tom si jerry! looney tunes! road runner si wile e coyote! de la minimax! rollie pollie ollie! misterele din providence! etc! cam astea!

| ooliveer a răspuns:

Căpitanul Flamingo
Câine Rău
Ce-i cu Andy?
Cei Patru Fantastici
Copiii de la 402
Mica sirenă
Monster Buster Club
Pucca
Naruto
Noua Familie Adams
Tutenstein
Viața cu Louie
W.I.T.C.H
Wunschpunsch
Spioanele
Peter Pan și pirații
Pinocchio

| ooliveer a răspuns:

A.T.O.M. (Alfa Teens On Machines)

B.A.D. biroul de detectare a extraterestrilor
Bufnița (Serial TV)

Căpitanul Flamingo
Câine Rău
Ce-i cu Andy?
Cei Patru Fantastici
Copiii de la 402

Dennis pericol public
Diabolik
Dosarele Secrete ale Câinilor Detectivi

Familia Tofu
Ferma Monstrilor

Gadget și Gadgetinii
Galactik Football

Iggy Arbucle
Inspectorul Gadget

Jin Jin și patrula panda
Jim Button
Jimmy Cool
Jack piratul cel teribil

Kid vs. Kat

Lumea lui Bobby
Lumea lui Quest

Mica sirenă
Monster Buster Club

Naruto
Noua Familie Adams

Oban cursele stelare
Omul de fier
Orășelul Leneș

Paraziții Urbani
Saban's Peter Pan
Peter Pan și pirații
Pinocchio
Pisoiul Eek
Pokemon: Diamond and Pearl
Pokemon: DP Battle Dimension
Power Rangers: Forța Mistică
Power Rangers: Operațiunea Peste Limite
Pucca
Phineas si Ferb

Regele Shaman
Robogândăcelul

Sonic X
Spiderman
Spioanele
Super Robot Monkey Team Hyper Force Go

Școala Shuriken
Șoricelul de preerie

Team Galaxy
Transformers Animated
Tutenstein

Viața cu Louie

W.I.T.C.H
Wunschpunsch

Yin Yang Yo

| IonutzZ5 a răspuns:

Iti voi zice doar cele care mi-au placut mie findca aceste desene mi-au ramas pe suflet chiar dupa atatia ani 2-3 sunt chiar de vreo 1-2 ani.
Sa incep:
De scurt timp: Inazuma eleven,Sezationalul om Paianjen
Vechi: (Daca cumva gresesc numele desenelor va rog sa ma scuzati a trecut foarte mult timp) Naruto,Naruto Shippuden(Care continua in prezent nu cred ca exista persoanasa nu fi auzit si are o poveste extraordinara),Galactic Football,Ce'i cu Andy?,Xiaolin Showdown,Samurai Jack,Regele Shaman,Bakugan(toate sezoanele),Hulk,X-Men,Omul de Fier,Spiderman(Ala vechi),OBAN(Unul dintre cele mai vechi Desene si cele mai faine),Familia FlinStone,Billy si Mandy, Ed, Edd Si Eddy, Scooby Doo (absolut orice episod/film mi-a ramas pe suflet filmele mai noi sunt Virusul Fantoma, Insula cu Zombi habar n-am cum se numeste, Si un film cu extraterestri). Astea sunt cele care mi le amintesc

| Funky1Smile a răspuns:

Ooo...multe: family flinstone, johnny bravo, life with louie, copii de la 402, dexter si laboratorul lui, lion king, tom si jerry, bugs bunny, poppey marinarul, scooby doo, pantera roz, snoopy, winnie the pooh, ciocanitoarea woody, powerpuff girls, totally spies, ed, edd and eddy, mickey mouse, clifford, testoasele ninja, mica sirena, cenusareasa... de-astea laughing

| AannA a răspuns:

Spioanele, tom si jerry, copiii la de 402, ed, edd si eddy, negrele aventuri ale lui billy si mandy, familia tofu, WITCH, laboratorul lui dexter, ce-i cu andy, tabara lui lazlo, gemenii cramp, jhonny bravo, vaca si puiul, nevastuica,arthur, capitanul flamingo, familia addams, familia flinstone, casa foster, monster buster club, pucca,zambetul lui sharon,piratul jack cel teribil,scooby doo,autobuzul magic,billy si mandy,andersen povestitorul,caine rau,clanul nebunaticilor,ed edd si eddy, denis pericol public, robogandacelul, samurai Jack, yin yang eu, winx

| Vlad_Theodor_2000 a răspuns:

1. Curaj, catelul cel fricos.
2. Intunecatele aventuri ale lui Billy si Mandy.
3. Familia Flinstone
4. Scooby-Doo
5. Tom si Jerry
6. Ed, Edd si Edy
7. Vaca si Puiul
8. Nevastuica
9. Confruntarea Shaolin
10. Gemenii Cramp
11. Duck Dodgers
12. X-men Evolution
13. Bat-man, neinfricat si cutezator
14. Fetitele Power Puff