Imi place sa vad filme, dar imi place sa citesc apoi si cartile, pentru ca sunt... altceva. De obicei imi place sa vad filmul, apoi sa citesc cartea. In felul asta pot sa le savurez pe amandoua. Mi s-a intamplat sa vad filme dupa ce citisem cartile, si de cele mai multe ori am fost dezamagita.
Oricum, prefer sa vad filmele subtitrate in limba romana, nicidecum dublate!
Păi acea activitate nu ar putea fi decât un hobby. Nu poţi spune că mergi la scârbici şi te tăvăleşti pe jos de plăcere.
Ca hobby pot enumera muzica şi electronica aplicată.
Activitatea mea preferata este sa calatoresc. imi place foarte mult sa cunosc lucuri noi.
Exercitile fizice(abdomene, flotari, alergare, etc), si drumurile lungi cu bicicleta.
Activitatea mea preferata e sa ma joc pe calculator. si sa stau cu prietenii!
Si la mine este lefel.
Ok. am multi prieteni si prietene care fac la fel!
Imi plac mai toate genurile. Bine, uneori trebuie sa ai o anumita stare interiara ca sa poti citi anumite carti, dar, in general, citesc orice.
Demult, in clasele primare, profesoara de germana ne-a spus: "cititi mult, cititi tot ce puteti; chiar daca nu toate cartile pe care le veti citi vor fi carti bune, cititi-le, pentru ca numai asa veti putea sa faceti diferenta intre o carte buna si una proasta."
Am tinut minte. Si stiu ca a avut dreptate.
Asadar, imi place sa citesc. Cam orice.
Imi place sa vad filme, dar imi place sa citesc apoi si cartile, pentru ca sunt... altceva. De obicei imi place sa vad filmul, apoi sa citesc cartea. In felul asta pot sa le savurez pe amandoua. Mi s-a intamplat sa vad filme dupa ce citisem cartile, si de cele mai multe ori am fost dezamagita.
Oricum, prefer sa vad filmele subtitrate in limba romana, nicidecum dublate!
Sportul este ceva in viata mea mereu cand fac sport ma simt in largul meu ador sportul cred ca si voua va place sportul cat de cat nu dar a ta care e? funda?!?!
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: