Sincer...animalul meu preferat este cainele pentru ca este cel mai bun prieten al omului si este singurul care te intelege cand nimeni nu o face... Iti este alaturi la cele mai mari necazuri si singura rasplata care si-o doreste este putina afectiune din partea ta. De aceea imi plk cainele, desi nu am pentru ca stau la bloc, mi-as dori unul. Ti-l recomand.:d Funda?
Mie imi plac pasarile.Ma puteti considera ciudata, dar imi plac gainile!Si nu in bors! Ce? Sunt si ele animale, si au si o privire foarte draguta.Mai imi plac si cainii foarte mult, in special rasa husky si akita.Dar ce mai, imi plac toate animalele de fapt, nu prea pot alege
Imi place celk mai mult hippopotamul pentru ca este un animal mare si are o fata haioasa
Linxul sa vezi ce frumosi sunt! is un fel de pisici salbatice, da sa te uiti pe google imagini sa vezi ce fermecatori is! app. imi place avataru tau imi dai si mie poza?
Ioi tu stii ce animal imi place? Sarpele ca e smecher se taraie are pielea ciudata e veninos ucide ( majuscule) si sperie multi oameni.
Ps imi place sarpele ca ii scarbeste pe multi
Iti dau eu cel mai original rapsuns...imi place animalul ala cu cap de broasca, urechi de iepure, picioare de elefant si coada de cal
Anonimul35 întreabă: