| Bloom_9476 a întrebat:

Care este animalul vostru de companie? Cum il cheama? Cati ani\luni are?
Ce culoare are blana lui? Ofer fundita celor mai buna rasp love struck. Pa Pa

Răspuns Câştigător
| Tzupy a răspuns:

Eu am avut o multime de animale de companie dea lungul anilor, am inceput cu niste canari unul albastru Coco, celalalt verde Rico, care din pacate au murit ( nu stiu din ce cauza thinking ), apoi am avut o broscuta testoasa care a crescut destul de mare asa ca am dus-o la gradina zoologica, am avut 3 hamsteri : Grasunel, Shakira si Mimisor laughing, dar au reusit sa scape din cusca si nu i'am mai gasit. Acum am un bichon alb Becky foarte jucaus si un papagal ( perus ) Paco, este gri si are si multe pete rosii, albastre, galbene, verzii si o creasta laughing, de curand a inceput sa vorbeasca :X ( are 6 ani ).

9 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

1. O pisicuţă.
2. Moti.
3. 6 ani.
4. Neagră.

| aliceinchains a răspuns:

Eu...am doi motani, unul de trei ani și altul de un an, Tomi big grin și Mișuhee hee. Tomi, e alb, e foarte drăguț, iar celălalt e portocaliu big grin

| Bojthe a răspuns:

O catea Didi; x
aproximativ 4 ani
gri cu negru e corciturarolling on the floor
O iubesc multkiss
Funda?

| Isabelamaria21 a răspuns:

Animalul meu de companie este un câine.

Îl cheamă Rocky,

Are 4 lunii.

Culoarea blanei este cafenie şi este de rasă este şoricar.Şi este foarte mic.

Animalul tău de companie care este?

| ღChloeeღ a răspuns:

Eu am o pisica.:X super sweet. are un an si a mai crescut. Blana ei e alba, fara nici o alta culoare si e asa jucausa. O cheama Mandy :X si e adorabila.

Tu ai animal de companie?

| Deea_3807 a răspuns:

Catellove struck
Nume: Pufylove struck
Ani:2
Culoare:Alb cu pete maro love struck
E cel mai adorabil catelus! love struck

| Bloom_9476 explică:

Daca toti mati intrebare ce animal de companie am eu:
Il cheama Pufii e super jucaus si are blana alba cu putin maro.Il super iubesc love struck

| Kytty_3966 a răspuns:

Eu am o catelusa pe nume TINA, are 4 ani, blana neagra; mai am doi motani:unul pe nume LILI, are 6 ani, blana alba cu nergru pe cap si pe coada, iar celalalt se numeste OTO, care are 3 ani, plana este cu culorile:negru gri si alb; si toti sunt niste dragalasi! FUNDITA?happy

| dArKv3n a răspuns:

Hey buna...am un catel pe nume Nerro are 8 luni, are blana neagra si ff stralucitoare si este foarte jucaush big grin :X...

Întrebări similare