| BAd-RoMaNcE a întrebat:

CARE ESTE ARTISTUL/ARTISTA FAVORIT/FAVORITA? DC?

Răspuns Câştigător
| laureana a răspuns:

Serioasa fiind am mii de artisti favoriti printre acestia sunt puya inna rihana britney spears si multi altii

9 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

Nicolae guta!laughingglumeam!
Pharrell Williams love struck

| Annitu a răspuns:

Formatie se pune?

daca da.PACHANGA!love strucklove strucklove struckpur si simplu canta SUUUPER!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nickelback imi plac mult unele melodii ale lor, coloana sonora e perfecta pentru. versuri

| Ben. a răspuns:

Bono

| NimeniCuActe a răspuns:

The Prodigy... pentru ca vin in Romania :))... pentru ca stiu sa faca atmosfera \m/, muzica lor reuseste sa ma bage in priza, ma face sa privesc altfel lumea:) si ma ajuta sa privesc rasaritul cu alti ochi (cand apuc rasaritul... mai nou nu prin nici rasarit, nici apus =)) )... Don't forget... 26 iulie... The Prodigy la Targu Mures @ Peninsula www.peninsula.ro

| Nastia a răspuns:

Beyonce pentru ca e frumoasa si are voce, .ar mai fi 50 cent, pentru ca imi place stilul lui d cantat,.winking

| eb4ever a răspuns:

Mmm e greu pentru ca artistii vin si pleaca la fel de usor! dar daca ai puterea sa i tii acolo in inima ta o eternitate e mai mult decat suficient! imi vor ramane intipariti in inima brad angelina beyonce orlando, deep, jonas brothers.miley cyrus si evident actorii din twilight in special robert pattinson!

| Cryss a răspuns:

Am multi artistihappy, i-am mai enumerat la topicul ala cu muzica rock tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi favoritul meu esti dima bilan.ilo ador are o voce superba si are niste mel love struck
fff frumoase
sunt fana dima bilan de un an si ceva love struck
toate melodiile lui imi plac f mult :d
love struck

Întrebări similare