| Zâmbărici a întrebat:

Care este caracterul vostru?:-d:-d eu una sunt mai zapacita...astept raspunsuri :-Pkiss

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

@criticul-melancolicii sunt critici, perfectionisti si meticulosiwinking S-ar putea sa te incadreazi aici, ce zici?

23 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Eu am temperament de foca(sangvinic) in proportie de 60-70%, sunt jucausa si-mi place distractia.tongue

cami
| cami a răspuns:

Calda, intelegatoare, glumeata, miloasa, sarguincioasa, indemanatica, emotiva, primitoare, constiincioasa.
gata, m-am caracterizat happy

| JustMeFlory a răspuns:

Poi, sunt mai nebunahappy.imi place distractia, imi place sa am un cerc de prieteni in care sa rad si sa ma simt binehappy

| Annitu a răspuns:

Nebuna, sentimentala, melancolica, etc!love struck

auran
| auran a răspuns:

Coleric

| ioanaa a răspuns:

Sunt misterioasa, sensibila, zapacita, primitoare (doar sunt moldoveancabig grin), imi place sa rad, dar sunt o fire mai complicata (zic cei ce ma cunosc).

| moonY a răspuns:

Dau eu search. da' in afara de 1000 ron, ce sa tastez?
laughing

| andi a răspuns:

Si eu sunt un pic zapacit...deci nu esti singura!

| RockaruL a răspuns:

Sunt mai zapacit...imi place distractia, adrenalina si mai ales rockul! devil

| anonim a răspuns:

Sunt incapatanat, daca as incerca sa insirui si celelalte ''calitati''ma credeti lipsit de modestie.laughing

| Paula a răspuns:

Profitoare, trec cu vederea despre tot, iert repede, dar nu uit devil, glumeata, calma si nervoasa ( pont laughing : daca ma dispui bine de dimineata, toata ziua sunt pasnica ).

| AllenTJ a răspuns:

Flegmaticwinking

| DeeDee_1261 a răspuns:

Al meu e la fel.+ is si cu capul in nori.cateodata.big grinwinking

| LarisaDragomir a răspuns:

Glumeata si funny dar retineti asta eu nu-s nici soarece de biblioteca nici rockeritza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt putin mai critic cu lumea in general...cu mine nu mai zic...nu este ora in care sa nu imi adresez critici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anna, melancolic sunt...si incerc zi de zi sa ma apropii de perfectiune ...nu stiu daca am sa reusesc dar, speranta moare ultima nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si rau si bun, klm si neastamparat, serios-glumet... dupa conjunctura, am un kracter maleabil, sunt extrem de creativ, imi plac provocarile si sa-mi asum riscuri, dar intotdeauna ma razbun de 2x mai crunt pe cel/cei care ma deranjeaza sistematic iar mutra mea de ingeras ma skpa mai de fiecare data bazma curata devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei calma. dar daca ma enervez, n-ai vrea sa stii.
Sunt de gasca si nu-mi place sa lipsesc de la distractie.
Mai sunt si zglobie, capra. zuza(asta cred profii)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am mai spus. Da un search si o sa vezi. Asta daca vrei intr-adevar sa stii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MoonY laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniștită, nu ești singura în Univers zăpăcită.
Suntem în aceeași barcă.
Pa, pa.

| laureana a răspuns:

Eu nu sunt prea zapacita in orice caz mereu stiu ce vreau

| rose_7192 a răspuns:

Poi... draga mea colegutza...sincer,stiu cum esti tu in banca laughinglaughing...despre mine... ce sa-ti zic? tu ma stiiwinking