@criticul-melancolicii sunt critici, perfectionisti si meticulosi S-ar putea sa te incadreazi aici, ce zici?
Eu am temperament de foca(sangvinic) in proportie de 60-70%, sunt jucausa si-mi place distractia.
Calda, intelegatoare, glumeata, miloasa, sarguincioasa, indemanatica, emotiva, primitoare, constiincioasa.
gata, m-am caracterizat
Poi, sunt mai nebuna.imi place distractia, imi place sa am un cerc de prieteni in care sa rad si sa ma simt bine
Sunt misterioasa, sensibila, zapacita, primitoare (doar sunt moldoveanca), imi place sa rad, dar sunt o fire mai complicata (zic cei ce ma cunosc).
Sunt incapatanat, daca as incerca sa insirui si celelalte ''calitati''ma credeti lipsit de modestie.
Profitoare, trec cu vederea despre tot, iert repede, dar nu uit , glumeata, calma si nervoasa ( pont : daca ma dispui bine de dimineata, toata ziua sunt pasnica ).
Glumeata si funny dar retineti asta eu nu-s nici soarece de biblioteca nici rockeritza
Sunt si rau si bun, klm si neastamparat, serios-glumet... dupa conjunctura, am un kracter maleabil, sunt extrem de creativ, imi plac provocarile si sa-mi asum riscuri, dar intotdeauna ma razbun de 2x mai crunt pe cel/cei care ma deranjeaza sistematic iar mutra mea de ingeras ma skpa mai de fiecare data bazma curata
Poi... draga mea colegutza...sincer,stiu cum esti tu in banca ...despre mine... ce sa-ti zic? tu ma stii
vreauTotulSauNimic întreabă:
JustHappiness întreabă:
Fashion întreabă:
Elenastoica9 întreabă: