| IoanaAprk a întrebat:

Care este cea mai amuzanta intamplare a voastra? Dau funda la cea mai amuzantabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

E atat de tare ca nu stiu daca s-o povestesc sau nu ) Da hai ca o zic Deci a fost cea mai tare din viata mea, si a prietenei mele cea mai buna

Mergem noi sa ne punem unghii cu gel, acu ...cateva luni bune.

Bun : Hai sa mearga ea prima la unghii, eu pana atunci ma bag la un masaj.

Termin masaju, aia ii punea ei inca unghiile.

La un mom dat o vad ca se albeste la fata ba se inrosea, ba se albea si ii zice aleia : "Stii ce doamna eu trebuie sa plec pana acasa ca ma dor rinichii. Merg sa iau o pastila si revin. A plecat cu 7 unghii facute din 10. ".

Sºa uitat cu o fata la mine si zice : " Daºmi cheile de la masina ta ca trebuie sa zbor acasa ".

Io nu pricepeam. ea mai tare se incrunta

Ii dau cheile, o vad ca o ia la fuga pe usa

Eu ma bag sa imi faca mie unghiile pana venea ea.

Ma suna dupa 10 minute si intepenesc cand aud :

" Fata, imi pare rau, da mºam *** la tine in masina. "

Zic : " CEee? "

Ea : " Da fata, ma kkm pe mine in salon si nu am putut sa merg acolo la baie ca aia de ne facea unghiile ii gravida si nu vroiam sa vomite in salon si am fugit sa ma pun pe buda la mine acasa si n-am mai ajuns si m-am *** la tine in masina pe scaunu tau ".

Am inlemnit fratilor! Nu stiam nici cum sa reactionez! Imi venea si sa rad, ma si enervasem la culme. I-am zis sa nu se intoarca cu masina pana nu o spala!

Acum eu cu ea radem teribil de faza aia, dar si acu cand ne suim amandoua la mine in masina ii zic : " vezi sa nu te kkci iar p tine"

4 răspunsuri:
| cryssa a răspuns:

Totul s-a intamplat anul acesta, inainte de ora de mate
eu stau in a 2-a coloana de la usa, primul rand, iar prietena mea, E, in dreapta mea
eu i-am zpus inainte sa se sune de intrare ca nu i-am adus caietul de matematica pe care mi-l imprumutase:]]
in momentul acela, s-a facut rosie la fata, m-a privit cu dispret si mi-a spus: esti o vaca si te urasc!
in momentul acela, toata clasa amuteste...
profesoara de matematica intra in clasa iar E nici macar nu observa si continua:]]
profesoara statea pur si simplu in fata usii, privind-o foarte mirata
toata clasa a inceput sa radalaughingsi a inceput ora de mate
thinking
si ar mai fii una, tot la scoalalaughing
toate fetele ne schimbam pentru ora de sport, in lab de fizica...
eu stand in prima banca, am vazut ca usa de deschide...
fiind sigura ca este un coleg de al meu pus pe glume, am spus, destul de tare: ba boule inchide usa aia, iar in secunda urmatoare, intra profesorul de fizica peste noirolling on the floor

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Când eram mai mică, mă jucam de-a v-aţi ascunselea cu verişoara mea.Eu stau la ţară/Şi ea s vrut să se ascundă în toaletă/Şi s-a ascuns/Dar a scăpat cu totul... Sper că te-ai amuzat...

| Xonia a răspuns:

Cand eram mica si eram la mare, mergeam pe faleza cu parintii, mama ma tinea de o mana, tata de o mana, si mi-au cazut pantalonasiirolling on the floorrolling on the flooram inceput sa plang si sa tip:"mamii, mamiii, mi-au cazut pantalonasiii!"Si toata lumea se uita la mine si radealaughing
Un moment nasol al copilariei melerolling on the floor

| smilewithme a răspuns:

Intr-o zi de vara ma plimbam cu prietenele mele si ne-am intalnit cu o vecina de-a mea care avea un bebe tare scumpel in brate. l-am luat si eu in brate sa ma joc putin cu el:X iar acesta a facut pipi pe minelaughing))
faza dura este ca trebuia sa ne intalnim si cu baietii:-s
asa ca m-am dus acasa sa ma schimb si sa fac un dus dar pe drum miroseam toata a pipi...pff ce nasolrolling on the floor)

Întrebări similare