Am încercat cu alcool. Nu merge. Se agravează.
Să încerc și cu droguri, Andrei? Ești sigur?
O sa fiu serios de data asta. E bine sa te enervezi. Te ajuta sa te eliberezi. Incearca sa te gandesti ca exista atatea lucruri frumoasa incat nu are rost sa iti irosesti energia aceasta pe care ai acumulat-o pe niste lucruri care nu conteaza. Cum am scris si mai sus este bine sa te eliberezi, insa daca tu observi ca aceasta este o problema grava atunci vorbeste cu cineva care te iubeste si care ti-ar putea oferi atentia de care ai nevoie. Daca postarea ta este o gluma atunci te sfatuiesc sa incerci cu LSD, DMT, Angel Dust, Metadona
Acidul nu te ajută să-ți stăpânești nervii, ci te ajută să stai 12 ore ca oaia, privind cu niște ochi de copil niște pereți banali care... respiră și se ondulează (Oh, da... ce să-ți povestesc!)
E o spirală chimică de gânduri care te plimbă de colo colo iar și iar, ca într-un carusel și, până la urmă, te aruncă în paranoia și spaima de a nu-ți pierde mințile.
Așa că nu mai fă recomandări tâmpite.
Nu stii nimic despre LSD. Pune mana pe o carte in loc sa te dai destept. Apropo nu te transformi intr-o oaie daca iei acid. Amice incearca sa iti dai seama ca fiecare experienta este diferita-este in functie de capacitatea ta de concentrare si de stabilitate. Sa nu crezi ca ma intereseaza prin ce ai trecut tu. Eu am incercat sa fiu dragut, dar se pare ca nu prea ai cu cine pentru ca tu pari un copil care abia a descoperit acidul. Nu te mai da destept pentru ca nu este cazul. Lasa-l pe Huxley si du-te sa bei ceva ca sa te mai calmezi sau du-te la un psihilog. Sau daca tot nu iti place viata incearca sa gaseste o femeie cu care sa te culci. )
Cedez eu prima.
Nu ai decat sa cedezi. Nu e vina mea ca apelezi la TPU pentru a rezolva problemele. Incearca sa nu te mai iei de oameni din mediul online. Nu uita ca nu ne cunoastem si la cum te porti nici nu e de mirare ca te enervezi ) Te certi cu un necunoscut care a incercat sa te ajute. Sa ai parte de iubire si de intelegere. Poate asa o sa te vindeci
Ma duc la un rau, arunc pietre eventual, fac "broscute" cu cele plate. ascult muzica trista si imi trece. Ca sa nu iau la bataie pe cineva.
Furia este un sentiment provocat de ceva declansator, la fel si nervii.
Daca cineva te supara, iarta-l, daca ai o problema sa stii ca aceasta are si o rezolvare.
Daca azi te certi cu cineva si maine iar te certi si poimaine iar te certi si tot asa un an de zile o sa ai un stres emotional si o sa fi nervos.
Dar daca la prima cearta iti cereai iertare chiar daca nu erai de vina si va impacati mai exista acel an de nervi si stres emotional?
Ca si sfat cand ai de facut o alegere alege sa faci binele, acel bine in care toata lumea e fericita.
Eu ma rog la Iisus Hristos si El ma ajuta in tot ce fac, orice problema as avea, Hristos ma scoate de acolo si ma ajuta. Vorbesc aici de lucruri care poate ti s-ar parea imposibile de rezolvat.
Dar stiu ca Dumnezeu poate orice, am fost trimis aici pe pamant cu un scop ca oricare dintre noi si desi nu stiu care este acela imi place sa vad oameni zambind si fericiti. Si daca un om nu poate zambi pentru ca are o problema imi place sa incerc sa ii aduc un zambet pe buze.
Viata aceasta are si bune si rele, dar e frumoasa, din punctul meu de vedere este si mai frumoasa atunci cand oferi fara sa te astepti sa primesti, cand esti bland, bun si ii ierti pe cei care ti-au facut rau.
Nervi isi fac doar persoanale slabe mintal care nu sunt capabile sa inteleaga daca au pierdut ceva sau etc si se manifesta intr-un mod jalnic aratandus calitate de gorila a secolului XXI
Sporturile de contact(karate, bjj, etc) te ajuta sa iti versi nervii in ceva productiv si sanatos, dupa o ora de box de exemplu te simti mult mai calm. incearca
anonim_4396 întreabă: