| Aero a întrebat:

Care este cea mai enervanta faza pe care vi-o amintiti?(din scoala, liceu). Multi intreba de faze amuzante, eu intreb de enervante.

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Cand m-a tinut scroafa, scuze, profesoara de mate toata ora la tablastraight face si mi-a mai dat si 5 pe deasuprastraight face

4 răspunsuri:
| Medis a răspuns:

Cea mai enervanta faza din generala a fost, cand de valentines day, stateam la un calorifer sub un ghiveci cu flori. A trecut o fata pe langa mine, si a tras de frunzele florii din ghiveci drept la mine in cap big grin. Imi aduc aminte, ca am inceput sa plang laughing.

| Silvia a răspuns:

Nu stiu daca enervanta, dar cu siguranta foarte nasoalalaughing. Anul asta, am avut la istorie si la civica acelasi profesor, iar testele la civica erau ingrozitoare, luam 7-8 si faceam testul tot.La un moment dat nu ne-a mai convenit sa luam 8 la civica si dupa ce ne-a dat testele, eu si inca doi colegi ne-am dus la catedra sa ii "cerem socoteala". Numai ca profesorii de acum sunt atat de fustrati, incat bineinteles ca nu ne-a dat nicio explicatie, si de atunci in fiecare ora de istorie ne asculta pe noi 3, cei care l-am intrebat de ce ne-a dat nota aia.Dovada clara de prostieoh go on.

| mmiizzaas a răspuns:

Buna. Cea mai enervanta faza a fost cand m-am chinuit sa fac o prajitura si mi-a iesit jumatate nefacutalaughing. acum rad dar atunci a fost foarte enervant...baftahappy

| KimY a răspuns:

Cand am dat test la fizica si am luat 7
urasc fizica!