Cea mai misto telenovela pe care am vazut-o vreodata`
hmm...`
mie mi.au placut cel mai multt : Donna Barbara, Cameleonii, O mare de pasiune, Toantele nu merg in raii sh acum Teresaaaa:X:X:X sunt cele mai tarii`:XXX tie ce telenovele ti.au plkt si iti plac`?!
pup:*
Cea mai faina dupa parerea mea este Trinfo del Amor unde joaca Wiliam Levy.Maite Perroni.Victoria Ruffo...
Ninos ricos pobres padres-Saracii tineri bogati, Sin senos no hay paraiso-Fara sani nu exista paradis, Camaleones-Camelionii.
Nu pot alege una dintre ele
Pai mie una care mi-a placut cel mai mult a fost Dona Barbara, deoarece a fost o intercalare intre ura, pasiune si iubire, o impletire intre ura si iubirea unei mame pentru fiica ei si o poveste nemuritoare de dragoste.Desi Barbara parea a fi o persoana rea, de fapt se constituie intr-un personaj pozitiv.De la agonie la extaz si invers, aceasta telenovela te poarta pe culmile dragostei.
Cameleonii,SARACII tineri bogati cealalta fata a analiei si cautand-o pe elisa.dar cealalta fata a analiei si cameleonii sunt preferatele mele funda?
Mie mi-a placut foarte mult,, Sarmana Maria''.Mai ales prima parte in care este cea mai distractiva.Chiar daca este veche, este o telenovela minunata.Se difuza in locul telenovelei,, Esmeralda''.In prezent urmaresc aceasta telenovela.
Eu una nu ma dau in vant dupa telenovele, dar cea care chiar mi-a placut a fost Fetele marinarului.
Buna iti spun mai intai toate telenovele care mi-au placut, Rbd, patit-o Feo-ratusca cea urata, Fara sani nu exista paradis, Cameleonii, Sarcii tineri bogati, Totul sau nimic, Inima de rrom, Regina, Numai iubirea, Fetele marinarului, Narcisa salbatica. In prezent urmaresc : Classe 406 si Iubire si onoare. Cel mai mult dintre toate imi place Classe 406 dar toate sunt frumoase si speciale. :X
Dintre toate telenovelele pe care le-am urmarit pot spune ca cel mai mult mi-au placut "In numele iubirii", "Destine furate" si "Rubi"...
adelutza29 întreabă:
stefanyparis întreabă: