| poesia a întrebat:

Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca cele mai frumoase amintiri sunt cele cand ma duceam vara la bunici si aveam o gramada de prieteni cu care faceam foc de tabara, uneori furam cativa porumbi ca sa ii coacem la foc, ma plimbam cu bicicleta pe un deal si mereu imi pica lantul laughing, mergeam la garla.Acum totul este atat de plictisitor...toata ziua stau la calculator si uneori mai ies si cu prietenii in oras. Mi-as dori ca totul sa fie macar pe jumatate cum era atunci...

8 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Perioada in care am locuit la casa in prima parte a vietii mele. Aveam o multime de prieteni(copii ca si mine) cu care faceam o multime de lucrurihee hee

| OanaG a răspuns:

laughing Pai eram mica aveam vreo 5 ani, cand parintii mei imi luase o inghetata[era vara]. Mama a zis ca gusta puitn din ea sa vada daca e rece, atunci foarte suparata am inceput sa zic [****] de foarte multe ori rolling on the floor Si mai sunt, cand ma jucam cu "chitz-chitz" laughing), cand saream geamu.sa ies afara ...foarte multe.

| marrr a răspuns:

Inca sunt copillaughing. dar cred ca una din amintirile frumoase pe care le-am avut pana acum este de cand mi-am imbracat cateaua cu hainele melelaughingam rujat-o, i-am pus cercei(cu clips sau nu stiu cum le zice)happy

| User a răspuns:

Cand mi-am rupt mana. eram clasa a 2-a.
Ce era asa special? Pai am stat nu stiu cate luni in spital si era o asistenta day dreaming. auailiudrooling. o frumuseata de papusa femininalove struck Si acum imi pare rau ca m-au externatlaughing

| madalinutza a răspuns:

Hellobig grin
da-mi id-ul tau si te ajut.
nu am putut sati scriu mesajsad

| andreutza94 a răspuns:

Cand aveam vreo 9-10 ani adoram sa ma duc la plaja. M-as fi dus in fiecare zi si as fi stat acolo ore intregi. Iubeam la nebunie apa. Si acum imi place, dar nu mai are farmecul ala de pe vremea cand eram "copil". Mentionez ca acum am 15 ani.

| bixelle_4587 a răspuns:

-- Ce`a mai frumoasa amintire din copilarie... thinking Nu prea exista asa ceva la mine. Ar fi ceva, de cand aveam 5 ani ai mei lucrau de dimineata pana seara iar eu ma bucuram de singuratate; singura in casa big grin...deci cam asta ar o fi o amintire frumoasa happy. --

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O dragostenevinovata intre un baietel de 11 ani si o fetita de 9 ani.Ma punea sa o sarut in fiecare zi sa-i treaca o anumita rana de la buze.