| ℓDℓ a întrebat:

Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? funda pentru cea mai frumoasa.

Răspuns Câştigător
| LaNaibaa a răspuns:

Am multe amintiri. cea mai amuzanta e dintr-o tabara. am mers intr-o camera cu colegele mele ca sa " stam si sa povestim de baieti " la un moment dat aproape toti baietii din clasa mea erau pe hol si tipau in gura mare [ la 12 noaptea] Am venitt cu colinduuu, primitii? Si eu Am luat atitudine si am zis da... apoi au inceput sa faca ca toate alea si am deschis usa si am luat un baiat gen bff`u meu. laughing Apoi aia d`afara au inceput cu. " Bwaii sa nu o atingi pe [ numele meu ] ca o vrem noi! laughinglaughing Si prietenele mele au inceput sa tipe prin camera " SARUT < SARUT < SARUT! O YEAHHHHH rolling on the floorrolling on the floor)rolling on the floor)rolling on the floor M-am pisat pe mine de ras cand am vazut ce bosumflati erau aia de dupa usa [ Si logic ca nu m-am pupat cu nimeni. laughing ]. mai vrei? Mai am o gramada din tabara aia laughing.

| ℓDℓ explică (pentru LaNaibaa):

Da da mai vreaulaughing
daca ai timp...
:*

Răspuns utilizator avertizat
| LaNaibaa a răspuns (pentru Claudiusd30):

Hmm. de ce intrebi?straight face

Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Copilăria a fost cea mai frumoasă perioadă a mea. De fapt, m-am "copilarit" până in urmă cu cinci ani. Apoi a fost o maturizare bruscă.
Absolut toate amintirile copilăriei le ador. Si cele frumoase, dar si cele putin triste. Oricum, au facut parte din copilarie.

| a răspuns:

Hey! Cea mai frumoasa amintire din copilaria mea...pai inca sunt un copilhee hee, deci as mai astepta momende care sa-mi ramana amintiri, dar daca as raspunde acum, as putea spune ca cel mai frumos moment din copilaria mea a fost cand m-am indragostit pentru prima oarahee hee, de un baiat din clasa. Eram clasa I-iihee hee ee da nu-i cine stie ce laughing. Dar pentru mine e importanthee hee. L-am placut timp de 4 anihee hee, a durat ceva! Si el ma placea, dar eram prea mici pentru o relatiehee hee. A fost frumos sa simt ceva atat de unichee hee!

| ℓDℓ explică (pentru ):

laughing

i-ar m-ai facut sa rad...
a treia oara...ce facem?laughing

| a răspuns (pentru ℓDℓ):

laughingpai ce sa facem? laughingcontinuam sa radem...doar nu ne oprim asa...brusc. O sa continuam sa zambimhee hee.

| Burlacu006 a răspuns:

Toata copilaria mea e cea mai frumoasa amintire, si o so pastrez in inima toate clipele minunate pe care le-am facut si o sa rad cand o sa fiu mai mare

Întrebări similare