| Frozen a întrebat:

Care este cea mai penibila intamplare din viata voastra sau din adolescenta?

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand am intrebat-o pe profa de mate cati ani are, si mi-a zis "tu cati imi dai?" si am zis cu 15 ani mai mult decat avea. A fost asa de penibil I don't want to see

| juniper a răspuns:

Cand eram mica si mi-era dor de mama, dar ea s-a dus pana la magazin, asa ca am plecat si eu dupa ea in pijamale, sa vezi ca erau albastru deschis laughing

| PurpleLadybug a răspuns:

In amiaza mare am iesit in pijamale si m-am dus la un magazin km la vreo 10 blocuri mai incololaughing faza e ca nici nu mi-am dat seama, dar si dupa ce am facut'o, n'am avut nicio problemalaughing zici ca mergeam pe podium

| DeNyyy a răspuns:

Nu prea am avut momente penibile sincer

| Artemiss a răspuns:

Cea mai penibila? Nu pot nominaliza una. Poate cand eram in Atena, intr-un cartier marginas si m-am speriat de un caine, m-am dat in spate si am calcat din plin intr-un caca de cutu proaspat(in timp ce prietenul meu radea de mine), sau intr-o zi cand veneam de la scoala m-am trezit ca vorbesc singura pe strada(eram in lumea mea), de fapt m-a trezit una, urland "fatooo vorbesti singura!"...Ar fi multe, dar de astea cand imi amintesc rad cu pofta.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Atunci cand am raspuns la intrebarea astalaughing lol

| anonimmmmm a răspuns:

Am iesit odata in oras cu niste amici, si exact in seara aceea facusem cunostinta cu un baiat super dragut, si la iesirea din disco erau niste scari super alunecoase, era gheata, si am aterizat de sus pina la 1 scarabig grinam crezut ca intru in pamint de rusine.winking

| Ionutzsa a răspuns:

Eram cu cea mai buna prietena pe strada acum vreo 2 ani, am vazut un baiat dragut si m-am uitat dupa el si in secunda 2 m-am impiedicat laughing Noroc ca baiatul a fost de treaba si-a venit sa ma ajute sa ma ridicrolling on the floor

| eveline a răspuns:

Atunci cand eram la tara si m-am dus la magazin sa iau seminte si vanzatoare a stat 10 minute sa se aranjeze in oglinda si ne-a lasat sa asteptam de ne veneau nervii(pe mine si very)si am iesit dupa un timp nervoasa si ii zic lu very''ce a draq e femeia asta, nu mai vin la magazin la ea''si un om de p'acolo, client fidel la tuica ma zis ca cica am dat-o draq da nu era asa.In fine m-a facut aia, cica ce sunt eu printesalaughingoricum penibila faza, si oricum cam praf vanzatoarealaughing

| lencikk a răspuns:

He he...nu am avut parte de prea multe dar cred ca cel mai penibil lucru a fost cand ma fugarit un caine clopotel de ala mik si eu tipam prin tot cartierullaughingeram mica vreo 9 anibig grinsau atunci cand un baiat de la mine din cartier s-a indragostit de mine si spunea la toti ca sunt prietena lui laughing ma simteam naspa cand ma intrebau pe strada:" ce mai face prietenul...cica va intelegeti bine"rolling on the floor

| Psycho a răspuns:

Ohoho laughing ar fi muuuulte faze penibile.is tare ghinionista.si mereu o fac de oaie straight face nu stiu cum reusesc, dar as putea primi un premiu pentru asta.nu cred ca ma intrece nimeni. laughing nu am o "cea mai penibila intamplare". cel putin nu'mi amintesc. dar au fost multe destul de penibile...
la tine care e?hee hee

| Frozen explică:

La mine ar fi cand am iesit descult pana la magazin fara sa imi dau seama si mai radeam si ca prostu la telefon...

| malina_9455 a răspuns:

Am fost la magazin cu fratele meu mai mic ca ii trebuiau stele din alea de pus la bicicleta si in loc de stelute am zis: avem cacaturi din alea care se pun la bicicleta? am murit de rusine

| pendula a răspuns:

Am fost la bucuresti pentru o zdreanta laughing. Cea mai penibila si tampita chestie laughing

| milliondollarslover a răspuns:

Nu imi amintesc, dar pot spune ce i s-a intamplat unei colege.
Era vara, soare... Ne-am gandit sa mergem mai multi la bazin. Ea pe drum s-a intalnit cu o baba care a intreabat-o unde e farmacia. I-a zis, si dupa aia a intrebat-o daca nu vrea sa-i ghiceasca in palma si ea a acceptat. Era "gratis". Cand a ajuns la bazin s-a trezit ca nu mai are 50 de lei laughing Prea penala faza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inceput sa vorbesc de rau o fata pe care nu o stiam si ea era la 5 metri de mine laughinglaughinglaughing a fost penibil, mai ales ca nu stiam ce sa fac. Am izbucnit in ras

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(Hallowen)eram la un joc (aruncam bomboane is dovleac)un prieten de-al meu a luat mai mult de 5 si am luat si eu una si am pus-o la loc...s-a suparat pe mine luni bune...laughing cea mai penibila faza laughing

| Smiiiley a răspuns:

Adolescenţa face parte din viaţa mea.laughing
Am avut parte de multe faze penibile.
Cea mai recentă :am primit bani de Crăciun şi m-am dus prin oraş să-mi iau o geantă.Am intrat într-un magazin şi tot mă uitam după o geantă care să-mi placă.În sfârşit găsisem una pe placul meu happy.Am luat-o, mă uitam la ea cu admiraţie, eram pregătită să scot banii s-o cumpăr... când o văd pe vânzătoare că se uită cam suspect la mine.Mi-am dat seama că geanta era cam grea.De abia atunci mi-a picat fisa că era de fapt geanta vânzătoarei.
Sau o fază monumentală pe care n-am cum s-o uit:eram la primul meu "date" şi ăia de la cinema s-au cam zgârcit cu căldura.Aşa că am început să sughit într-un moment cheie al filmului şi nu puteam să mă mai opresc.A trebuit să ies din sală laughing.
De curând fac parte din corul şcolii şi ca de obicei am întârziat, şi când mi-am dat seama, am alergat repede în capela şcolii(unde trebuia să cântăm pentru proful de religie de ziua lui de nume+ că mai erau vreo 2 episcopi pe acolo), m-am împiedicat de prag şi am înjurat.În momentul ăla profu s-a oprit din predicat şi toată lumea se uita urât la mine.
Dintre fazele penibile "micuţe":
^i-am cerut colegului din faţa mea telefonul ca să ascult muzică; de curiozitate m-am uitat şi la poze unde am descoperit că îşi pozase "instrumentul".Am izbucnit într-un râs isteric, şi de atunci mă evită.
^vara trecută chiar nu ştiam cum să mă scap de o verişoară care îşi serba ziua (11 ani), aşa că am copt eu un plan: să pun alarma la telefon peste 35 de minute şi să-i zic că mă sună cineva şi trebuie să plec urgent; totul a mers bine conform planului, alarma a sunat.dar în loc s-o închid am dat pe amânare peste 2 minute.Mă prefăceam pe acolo faţă de mătuşici şi de bunicăsa că îmi pare rău că nu pot să stau şi mi-am pus telefonul pe masă până să mă încalţ.Şi a început să sune alarma şi mama fetei mi-a dat telefonul.A fost super-penibil.
^şi tot vara trecută am mers la o prietenă să mă uit la un film de comedie. Bunica ei ne-a adus popcornul şi s-a alăturat şi ea grupului.La o fază comică a bufnit-o râsul şi i-a sărit proteza din gurărolling on the floor). Deci eu numai puteam să respir de râs şi biata femeie:doamne...da' aşa-i că sunt amuzante filmele asteaaoh go on
Mai sunt multe dar nu-mi amintesc acum.-.- laughing