.acu' rad cand imi aduc aminte. da' pe atunci ce ma mai speriasem.era vara si eu eram in clasa a cincea.si baietii ca de obicei cu sticlele de apa si se sunase, aveam matematica si ma tot udau.eu eram sefa clasei si trebuia sa pastrez linistea.deci incercam sa nu ma bag in "distractia" lor.asta pana cand m-am inervat si eu, am scos sticla din banca si am incercat sa ud si eu pe unul. el fuge si se opreste in fata usii.cand sa-l ud el se fereste si intra profu...incremenisem toata cand am vazut caci ii udasem ceva mai mult camasa.norocu' meu ca era cel mai cuminte profesor si a inceput sa rada(ca toti colegii de altfel).si bine-inteles. m-am pus si eu pe ras...cred ca a fost cea mai frumoasa ora de matematica.ca apoi m-am mutat din scoala respectiva si la scoala la care sunt in prezent.aoleu.nu scoate nimeni nici un cuvant cand e profu' in clasa
Cea mai penibila intamplare a fost in urma cu 2 ani cand am fost la mare si "un pestisor "mi-a desfacut snurul de la slip si le-am aratat un frumos peisaj celor dinprejur.
Acum 1 an eram intr'un autobuz si 2 baieti m'au legat de picioare cu centura ... a fost penibil pentru ca se uitau toti la mine cum incercam sa ma dezleg
Am picat azi cu skate'ul din cauza unui pitic in fata la toti...mda sh imi e una penibila...am facut o boacana la scl si la sedina m-a pus mama sa ma ridic in picioare in fata a 50 de oameni sa imi cer iertare pentru cele cauzate sh mam ridicat, toti se uitau la mine...mam blocat, am inceput sa plang sh mam trantit jos))
Cand aveam eu 15 ani am fost cu tata sa luam un cuptor cu microunde si de la magazin pana acasa era de mers cam 5 minute pe jos.Cand am plecat cu, cuptorul spre casa am trecut pe langa 3 fete si la 4-5metri de ele mam impiedicat si am cazut cu, cuptorul ce au mai ras fetele alea de mine
Lol cat am mai ras la intrebarea asta...As vrea sa va povestesc si eu ceva, dar nu imi mai aduc amine...
Eram intra 7...si am pus cateva filmulete pe YouTube, nefilmate de mine...asa de la un coleg -nici nu stiu ce era prin capul meu-. oricum le-am pus si eu la fel ca el pe YT, a trecut cam jumatate de an cand...BAM! a aflat directoarea! awloooo toata clasa mea coborase la cabinetul ei la parter si eu ramasesem in clasa ca ma pusese doamna de geogra -apopo aveam geografie atunci ult. ora- a venit o profa' la mine sa ma cheme si a zis sa aduc telefonul mobil...si ia ghicitzi directoarea a confiscat toate mobilele... ce mi-au facut colegii awloo... dar lui colegul ala...nimic! el era sfant x( mobilele, directoarea le-a mai dat doar la sedintza inapoi... si ia ghici aveam sedinta in ziua aia Doamne ce mi-a mai facut mama o morala de 8 zile fara oprire
dar tot am iesit premianta in anul ala
xoxooo, mary
O intamplare haioasa pai intr'o zi am mers cu tata la bunica si m'a cautat o fata...eu am pus-o pe buni sa minta sh sa zica ca nu is aici >...de unde k fata s-a pus la poarta pe podet si nu mai pleca iar eu trebuia sa ma duc in gradina...la treaba .ma foiam eu prin casa .vine strabunikmea...sh am vb cu ea...multe >... dupa un moment dat imi da prin minte sa il sun pe tata sh sa'i zic sa vina sa ma ia prin spatele casei pentru ca iesisem pe o usa... din spatele casei. o usa pe care timp de 54 de ani nimeni nu a folosito )). a venit tata... m'a luat ...sh am mers roata cu masina pana am ajus la bunica.cand am coborat din masina.strabunikmea a ramas :-o...deoarece a vb cu mine in casa. iar acum ies din masina )... Faza tare e ca strabunikmea i'a zis fetei k eram in casa... ca mai pe urma sa imi zica fata ca strabunikmea o ia razna )...am ras cu lacrimi )
Off si acum imi aduc aminte de tampenia aias-a intamplat anul trecut intr-o excursie la busteni si am intrat in castelul Peles si trebuia sa purtam papuci ca sa nu murdarim pe jos si eu am luat ditamaiii papuciisi langa mine era baiatul de care-mi place si a coborat scarile... off si papucul ramasese la usa si mi-a spus el ca mi-am uitat papuculn-am sa uit faza asta neverce rusine mi-a fost...