| ellenuk a întrebat:

Care este cea mai prosteasca superstitie pe care ati auzit-o? dar daca voi credeti in cateva, atunci care sunt alea? dau funda pentru un raspuns frumos

7 răspunsuri:
| 拉维尼亚 a răspuns:

Superstitiile sunt o porcarie laughing laughing laughing. Nu cred si nici nu o sa cred vreodata in aiureli din astea. Una dintre cele mai aiurite superstitii pe care le-amauzit este cacica daca te uiti la 12 noaptea in oglindacu o lumanare in mana il vezi pe diavol rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor complet aiurea

| D4ny3l4 a răspuns:

Cea mai proteasteasca pe care am auzit-o este sa nu fluieri in casa ca tragi a rau..sincer chiar nu inteleg care e treaba cu asta.si pana la urma superstitiile tot omul le face sa para realewinkingfundabatting eyelashes

| DianaChiriac a răspuns:

Hey ^^! Cea mai proasteasca... Cred că cea cu ziua de 13 într-o vineri sau marți, în care se spune că avem ghinion. Mi se pare o prostie. Sincer, ar fi trebuit sa am parte numai de ghinioane. Nu pot spune că nu cred în superstiții, dar de obicei, se pare că sunt mai mult prostii, decât adevaruri. Înainte credeam în câteva, și anume : cea cu ora, care spunea că daca te uiți la oră fixă te iubește un băiat, și a doua ar fi cea care spune că, dacă scapi un obiect, te iubește un băiat a cărui nume începe cu prima literă din denumirea obiectului pe care l-ai scăpat. Pf, sper c-ai înțeles ceva. Oricum, nu crede în superstiții! happy O zi bună

| Kevin99 a răspuns:

Am aflat de la romani o superstitie pe care nu stiu ce sa zic, suna prosteasca.O femeie batrana mi-a spus 'Nu este bine sa plantezi nuc'.In asta nu cred.Insa cred in aceasta: 'Daca fluieri noaptea atragi spiritele'.Am simtit asta pe pielea mea.

| Sydney a răspuns:

Cea mai prosteasca e aia cu Bloody Mary. Daca stai in baie in intuneric la miezul noptii, te uiti in oglinda si spui de 3 ori Bloody Mary, atunci ea apare in spatele tau si te omoara. E probabil doar o prostie, dar nu am indraznit sa incerc niciodata. laughing

| ellenuk explică (pentru Sydney):

Stiu, spre sfarsitul scolii toti colegii vorbeau de asta!

| TrickstarR a răspuns:

Eu una am auzit ca nu e bine sa stai cu pisica in brate cand fulgera ca atrage fulgerele laughing Nu cred in superstitii legate de ghinion sau noroc, dar unele ma sperie rau de tot. Auzisem odata ca atunci cand iti tiuie urechile, sunt de fapt spirite care iti vorbesc si ca nu trebuie sa le dai atentie sau o sa le atragi sau cam asa ceva. Si aia care spunea ca daca stai in fata oglinzii la miezul noptii cu o lumanare iti apare naiba. Sunt stupide si stiu ca nu-s adevarate dar tot ma sperie...