| Live.Laugh.Love a întrebat:

Care este cea mai stipida intrebare de pe acest site? ( din cate ati vazut voi )

Răspuns Câştigător
| Criiss16 a răspuns:

Îmi amintesc că atunci când mi-am făcut eu cont pe TPU erau o grămadă de intrebări stupide dar pe una nu am putut să o uit.Era ceva de genu: când o să-i întâlnesc pe Tom & Jerry în persoană? laughingChiar nu ştiu câţi ani o fi avut cel/cea care a pus întrebarea pentru că era anonimă. Totuşi mai mult de 7, 8 ani nu avea că trebuia să stai 5 minute să descifrezi întrebarea. Dar ţie care ţi se pare cea mai stupidă întrebare pe care ai văzut-o pe aici?hee hee

15 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

"Pot sa raman gravida daca am inghitit sperma?" rolling on the floor

| SweetCandy a răspuns:

Era o fetita care vroia sa devina sirena... spunea ca poate sa stea in cada fara sa respire 10 minterolling on the floor

| Klara a răspuns:

Cum ma pot transforma in sirenarolling on the floorrolling on the floor
Am ras fraterolling on the floor
cica: sa te duci la geam cu un pahar cu apa si sa atingi apa si dimineata daca te uzi devii sirenarolling on the floorrolling on the floorlol...

lolita
| lolita a răspuns:

Sunt o multime, de exemplu cele genul: ".", ")", "de ce", in general cele care nu sunt o intrebare ci doar o pierdere de timp.

| albastrel a răspuns:

'' daca m-am masturbat cu periuta de dinti pot ramane gravida? '' laughingrolling on the floor

| Pisiii :x a răspuns:

Pai... sunt mai multe!
de exemplu : " vai...sunt sad si vreau sa fiu happy" doamne cat de stupid laughing

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Era o intrebare cred asa"Esti prost?".

| symy16 a răspuns:

Are gaina buric?

| calusarul a răspuns:

Una care e mereu neraspunsa (o gasesti la categoria "raspunde primul"): "De unde pot sa cumpar colorantu alimentar mai exact? nu e periculos?"

| deyotsa a răspuns:

. Una tareelaughing

Cand il intalnesc pe Tom de la Tokio Hotellaughing?

Si ink una.laughingrolling on the floor

Cun va cheama? pe mine Vasile? mi se pare stupid

laughing Una tare laughing
Cand il voi intalni pe Ton Si Jerry laughing?

| missdeea28 a răspuns:

A tahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stupidă de atât?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se face ciorba de burta? care a stat acolo cred ca 1 luna ca ni se aplecase de la atata ciorba de burta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce'mi amintesc acum e.
" Tu este babuin?happy"
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Cine vrea fundita? "
Asta e cea ai proasta intrebare!
Si cele care se repeta.