| ionnelu a întrebat:

Care este cea mai stupida intrebare intalnita pe TPU la care nu ati putut raspunde?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asta :-))

8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Intrebari stupide, destule.
Intrebari la care nu pot sa raspund, multe, pentru ca nu ma pricep.
Intrebari stupide la care sa nu stiu sa raspund, pana acum nu am gasit, pentru ca atunci cand ceva este amuzant, sau prostesc, iti vine ceva in minte, si trebuie sa scrii... nu s-ar intampla asa si cu intrebarile serioaselaughing

| LittleMønster a răspuns:

Am vazut o gramada de intrebari aiurea, dar majoritatea cred ca au facut parte din categoria trolling.

| eu4you a răspuns:

O intrebare pe care a pus-o una in legatura cu verisoara, sau, ce naibii era care a ramas insarcinata la 5 ani.Sau cu una care a facut-o cu un cal si i-a placut...(celei cu calu' i-am raspunslaughing )

| MrsDraguttza a răspuns:

: Buna happy "
Cea mai stupida intrebare
laughing laughing laughing laughing rolling on the floor

| mada1820 a răspuns:

Crede-ma ca sunt foarte multe intrebari stupide, banuiesc ca de multe ori le pun pentru ca nu au ce face.

| a răspuns:

Am glumit...eu nu am dat de intrebari stupide:-)

| KaTaNa97 a răspuns:

E cea mai mortala fazarolling on the floor)))
"Am 12 ani si intr-o seara nu aveam cu ce sa ma masturbez si am luat stiloul fratelui meu si mi l-am bagat in vagin si am simtit ca s-a rupt ceva in mine, acum ma doare burta si mi-e frica sa nu fiu insarcinata. Va rog raspundeti se poate ramane insarcinata si de la cerneala?" (săraca de ea)

| JustSomebody a răspuns:

Http://www.facebook.com/....../photo.php ce zici de asta:))? Uite, parerea mea este ca aici poti intreba orice ce iti este neclar si ca poti primi sfaturi si raspunsuri de la alti utilizatori carora le pasa, dar ai dreptate ca sunt multe intrebari stupide:))). Uite-te la actegoria dragoste si sex.Acolo pici pe jos:))