Nu mai stiu prin ce clasa eram, in scoala generala oricum, aveam o profa de engleza super ciudata si foarte aspra.
la un moment dat ne-am gandit sa chiulim toti de la ora ei ( nimeni nu mai facuse asa ceva ) era aproape sa se sune de ora si o parte din colegi, nu foarte multi, deja plecasera. celalata parte pe scari, pe la etajul 1, profa cu un aratator care semana mai de graba a ciomag, a inceput sa arunce in unu si-n altul.
mai bine de jumatate de clasa, am alergat inapoi la etajul 3 ( unde invatam) si stateam dupa colt in speranta ca o sa reusim totusi. dar ti-ai gasit profa in spatele nostru a inceput sa tipe si sa se transforme la noi de am ajuns de urgenta in sala de clasa.
stateam muti toti si speriati dar si cu zambete care mai de care ( ni se parea foarte amuzanta faza), unu bocea ca l-a cam nimerit profa cu batul
ea la catedra, cu un ranjet diabolic , presara note de 2 in catalog.
pe aceasta doamna profesoara cred ca n-am sa o uit vre o data
o alta intamplare hazlie...ca eram o clasa de ingerasi radeam, la ora aceleiasi profe, de un coleg care ragait si a inceput sa sughita. s-a ridicat profa de la catedra si i-a articulat p doi dintre colegi, unul cazand din banca si celalalt incepand sa planga. nu s-a mai auzit nici musca in restul orei bineinteles ca profa cu acelasi ranjet, ne-a mai articulat si cu un rand de note mici.
Am facut mai multe.
In cls a 9-a, profa de mate trebuia sa ne asculte. Si m-a strigat si pe mine la tabla si eu am iesit repede pe geam. Noroc ca nu stia profa ca sunt in clasa. Bine ca stateam si la parter.
Pai eram in pauza si cei de la mine din clasa s-au hotarat sa chiuleasca.au plecat de la ora si au iesiit din scoala.cand au ajuns la poarta poarta era inchisa si directoarea in curte.de speriati ce erau, s-au dus la poarta din spate care e blocata dar are un decupaj ca sa poata iesi cainii. dar, problema era ca doar cativa au incaput prin acea gauramulti s-au intors in clasa cu coada intre picioare, noroc ca nu se sunase.si dupa ce a aflat diriginta de chiul au gasit ei scuze.am o colega diabetica a zis ca a fost acasa dupa zaharca i s-a facut rau si le a luat si pe doua fete cu ea. dar una a ramas fara scuza si ii tot soptea colegei care are diabet'si pe mine unde m-ai lasat'?
bine asta e una ca am mai facut prostii mai mici.ne-am blocat usa cu sireturi de pantofi, am rupt tabla, usa ca si in filmele alea politiste:o colega a dat doua picioare in usa a deschis-o dar a si rupt-o, am spart geamuri...bineinteles eu nu am participat la nimic.sunt o fetita cuminte o
Eram la ora de religie si nu am vorbit deloc 30 min pentru ca aveam de scris mult si dupa 30 min m-a intrebat ceva colega de banca si eu am inceput sa vb subtire subtire apoi aia se uita la mine si am inceput sa radem toata clasa) a fost beton)
In timpul orelor. Am ragait. din cauza rasului am cazut cu scaunul.
Dar. cea mai amuzanta din generala a fost boldurile puse in skaune.( in cancelarie ) de au schimbat si scaunele.
Ţin minte şi acum de când eram în generală :d.Deci,noi aveam un dulap mare în clasă şi am vrut să speriem o profă, care era bătrână, şi ne-am gândit să băgăm 2 băieţi în dulap. Zis şi făcut. S-au băgat în dulap şi au început să bălăngăne acel dulap şi să facă ca nişte fantome. Ţin minte şi acum faţa profesoarei, era aşa de speriată . Şi până la urmă profa s-a dus la dulapul respectiv şi i-a descoperit pe cei doi . Şi ghiveciul care era pe dulap s-a spart până la urmă.
Asta ar fi doar o năzbâtie. Unele nici nu le mai ţin minte...Mai ales că aveam un coleg care comenta la orice oră
VrPai.era joi si ultima ora aveam romana.Profa de romana fiind o doamna batrana si alergica la prelandez . Inainte de romana aveam tehnologia si am confectionat diverse lucruri pe care le-am lipit cu prelandez.In pauza.ne-am dat seama ca nu se simtea mirosul si i-am pus profei sub catedra si pe scaun prelandez.Cand a intrat in casa si s-a asezat jos, a inceput sa stranute si sa se inroseasca Faza tare a fost ca nu putea sa se ridice dupa scaun i se lipise fusta de prelandez
A ORDONAT unor colegi(baieti) sa o duca, cu tot cu scaun pe hol
Pana la urma am plecat acasa.nu o sa uit niciodata faza aia
Eram in clasa a sasea si eram cu patru fete din clasa d la mine la baie. si noi ca fetele si se sunase de ora de mult si aveam ora de mate. cu o profesoara putin mai exigenta si radeam, faceam si noi glume. si deodata se trezeste una dintre noi sa zica ca s`a blocat usa. si toate ne ambalasem acolo si eram agitate pana la urma. usa nu era blocata. glume de`ale ei. Pe urma s`a inchis usa si era curent pe hol, iar eu cand sa deschid usa. nu mai puteam era blocata intr-adevar ) si noi ne chinuiam acolo sa deschidem din baie, iar de cealalta parte a usii era badyguardu cu femeia de serviciu, cu directoru` si cu niste elevi pe acolo faza e ca am stat ceva timp blocate in baie. pana s`a gandit mecanicul sa iasa din scoala si sa aduca o scara sa o puna in afara geamului si sa sarim pe geam cu scara, apoi sa intram pe alt geam care ducea in scoala. Dar faza e ca eu am fost prima care am sarit pentru ca niciuna nu vroia ca le era rusine. si cand am intrat pe geam. buuum! toata scoala se stransese acolo si radea penibil. D Aaa si am uitat. mai era si sora mea cu mine in scoala
Asta nu am facut-o eu. a facut-o o prietena Avea ora de franceza, si o profesoara mai in varsta si foarte fricoasa.si ce s-a gandit... a vorbit cu colegii si le-a spus sa se prefaca ca este un soarece in clasa si sa tipe toti. Zis si facut.La semnalul fetei, toti au inceput sa tipe si sa fuga prin clasa. Iar profa, de frica s-a urcat pe catedra si a inceput sa dea cu catalogul prin clasa sa omoare " soarecele " ) in final se presupunea ca soarecele a fugit si toti au scapat fara nota scazuta la purtare
In clasa a 6-a, am hotarat sa chiulim, cand am iesit, pac, directorii, si camerele erau aprinse, si noi, fugind sa nu ne vada, era sa ne vada doamna, si, unui bou i-a cazut sticla, si noi am sarit pe geam, un prieten sia rupt piciroul, pentru ca el sia tinut picioarele tepene, l-am carat acasa.si am chemat ambulanta , si mai am una, la ora de sport, noi am pus pe capra un fel de vaselina, si toti sareau si alunecau, numai noi ziceam nu ca suntem obositi
Pai creka cea mai amuzanta faza a fost. cand i-am pus la profa de fanceza hartiute maruntite in gluga . si ai si-a pus gluga in cap. ca tot ii ziceau colegi sa vedem cum ii sta. apoi profa iui mia sczut nota la putare la 8 .
Cand vorbeam despre idotenia unei profesoare cu o colega, si aceasta era in spatele bancii, apoi mi-a facut semn sa tac; cand ma bateam cu un baiat, si am ajuns sa cadem pe jos, a intrat dirigintele si cand ne-a vazut unul peste altul pe jos, nestiind care-i treaba a tras niste concluzii...
Pai i'am facut pana lu profu de geograeram de servici pe scoala asta s-a intamplat cand eram in clasa a 7 aserios vorbesc:*
Georgemy2 întreabă: