| RKFloryyST a întrebat:

Care este cea mai usoara moarte?

12 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

DEpinde daca e maortea naturala cred ca e cea in somn, daca e sinucidere e cum zice Matrix sau un glont.

| positivity a răspuns:

Sari de la balcon, murind în doar câteva minute fără să simți ceva.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,cred ca un glont in cap sau in inima.Nu simti nimic si mori pe locwinking.Dar trebuie sa ai curaj sa faci asa ceva, si sa nu fii sanatos la cap[fara suparare]. Pana la urma, o viata avem si trebuie sa o traim cu intensitate, chiar daca uneori spunem ca am vrea sa murim etc asta nu inseamna ca trebuie sa pui in aplicare ceea ce spuiwinking.Pa-pa!

| RKFloryyST explică (pentru LifeIsColour):

N-am de unde sa iau un pistolcrying

| LifeIsColour a răspuns (pentru RKFloryyST):

Wow,ce te-a determinat sa gandesti asa?:-o

| RKFloryyST explică (pentru LifeIsColour):

Multe...

| AliveOne a răspuns:

Infarct

| BuGz a răspuns:

Decapitarea.
NU ai timp sa simti nimic

Răspuns utilizator avertizat
| BeatriceRamo a răspuns:

Doamne straight face tu ai pus intrebarea asta ca sa alegi variante ca sa scapi de viata? cati ani ai? Viata e asa de frumoasa si unii se gandesc la moarte nu pot sa cred asa ceva...viata nu e roz tot timpul si ne mai intampina si cu obstacole dar asta nu inseamna ca trebuie sa cedam in fata lor. Dupa parerea mea obstacolele vietii sunt date anume pentru ca Dumnezeu sa ne testeze.Nu pot sa cred ca tu te gandesti la moartestraight face fii tare si arata-i vieti ca POTIwinking si NU ceda. Viata ne fost data sa o pretuim si sa ne bucuram de ea nu sa ne-o luom noi singuri! hai lasa gandurile astea negre si bucurate de viata ca este asa de scurta.Te pup si ai grija de tinehappy

| Claudys a răspuns:

Poti sa iti tai venele, adanc. Sangele o sa curga incet, incet si o sa adormi. pentru totdeauna... sau poti sa te impusti in cap. happy

| UnBaietelMare a răspuns:

Aruncate in cap de pe bloc

Întrebări similare