| adelutza29 a întrebat:

Care este cel mai amuzant banc pe care il sti?
Cel mai amuzant funda:X

7 răspunsuri:
| pinkflower a răspuns:

Este cu prostii dare amuzant.

Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul.
– Ce faci aici draga, intreaba sotul?
– Uite dragul meu! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca o ventuza de gresie. Incearca tipul sa o ridice, nu reuseste!
Cheama si vecinul sa-l ajute, nimic.
– Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii, intreaba vecinul?
– Esti nebun, zice sotul! O placa costa 150 de euro! Mai bine ma duc sa chem salvarea!
Pleaca tipul si cand vine, vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii.
– Tu ce dracul faci acolo, meei?
– Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca, ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina

| ßarbie a răspuns:

Un om foarte gras statea in fata unei gradinitze de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba:
-Nu va suparati, asteptati un copil?
Ca replica, barbatul gras spune:
-NU...asa sunt eu mai gras! laughing

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati:
- Mamaaa, ce siret sunt! rolling on the floor

Funda?

| Moncherie a răspuns:

I love you domnisoara
Si sunt very mahnit
Caci when i speak engleza
You razi necontenit.

I know esti englezoaica
But it isn't important
Amorul meu for tine
Is very palpitant.

I can't to sleep azi-noapte
Si-am stat sa learn ceva
From cartea de engleza
Sa-ti tell iubirea mea

Ah, ar fi atat de bine
But you see nu-i chiar asa
Caci eu speak what i can spune,
Dar mai zi si tu ceva.

Te-ai gasit sa ma-ntelegi!
Vad ca dear te iubesc
Understand i love you draga
Cum naiba sa-ti mai vorbesc?

You are totul pentru mine
And i want sa ne iubim
Dar it's difficult vezi bine
Caci we nu ne potrivim.

Nu e clar sa-ncep mai bine
Uite Shakespeare, Juliette
Eu Romeo love pe tine
Vrei ceva si mai concret!

Concret i can't know mai bine
And i speak ca un nauc
Si i'm sorry langa tine
Intru in the balamuc!

| byankabyankabyankabyanka a răspuns:

Daca ai sora care te enerveaza:
sora ta e atat de urata incat cana te duci la gradina zoo ingrijitoru iti spune:
-multumim ca ati aduso inapoi!laughing id meu byby_din_nord

| Deny93 a răspuns:

Pai: Maria era in pat cu Ion
La un moment dat Maria ii zice lui Ion:
-Ioane iti miros picioarele!
La care Ion:
-Bine daca tu vrei.
Nu e cine stie ce amuzant dar e ceea ce am in minte acum:X:X

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Au mers o brruneta o roscata si o blonda sa faca un test cu[detectorul de minciuni]. zise bruneta"ma gandeam ca sunt cea mai frumoasa"->biipp... zise roscata"ma gandeam ca sunt cea mai dulce"->biiizzzz. zise blonda"ma gandeam->biiip rolling on the floor

| Bluemind112 a răspuns:

1.Cacatul fantoma:
Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hârtia igienica dar în WC nu este nici urma de ****.
Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci când a fost auzit cazând în apa din WC...

2.Cacatul teflon:
Vine matasos si moale ca nici nu îti dai seama. Pe hârtia igienica nu sunt urme de ****.
Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti în WC...

3.Cacatul cauciucat: Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului.
De stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este înca curat.
Trebuie sa îti bagi hârtie igienica în chiloti pentru a nu-i umple de ****.

4.Cacatul cu aprindere întârziata: Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat
în picioare... când vine tura urmatoare...

5.Cacatul sarpe: Alunecos de grosimea degetuli mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetri.
Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "**** Torpedo"...

6.Ca catul pluta:
Mai este cunoscut si sub numele de "înotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste înca în WC.
Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai în propria locuinta nu...

7.Cacatul dorinta:
Parca ai avea furici în intestine. Transpiri, te basesti, faci totul... în afara de a te caca...
apare de obicei la petreceri când te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp îndelungat.

8.Cacatul buci-umede:
Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi înclinat
astfel încât îti umezeste bucile curului...Cel mai rau la aceasta specie de **** este
ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau ****...

9.Cacatul "bloc de ciment":
Ma este denumit si cacatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai început sa-l faci îti
doresti din tot sufletul sa îti fi facut în prealabil o anestezie locala.

10.Cacatul King Kong:
Mai este cunoscut si sub numele de "**** elefant". Este asa de mare încât refuza sa dispara
în canalizare înainte de a fi maruntit(se recomanda folosirea unui umeras de haine).
La fel ca si "cacatul pluta" nu apare decât atunci când te aflii într-un WC strain.

11.Cacatul hemoragie-craniana-interna:
Aceasta forma de **** l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi îndelungate
ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru.

12.Cacatul bere:
Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspândite forme de ****.
Apare în ziua urmatoare noptii de dinainte. În mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele
înseala. WC-ul este stropit cu el de sus pâna jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice.
Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi împrastiat în atâtea directii.
Dupa aceea observi ca hârtia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie.
Apare la fel ca si alte forme numai în WC-uri straine. asta e the master piece laughing

Întrebări similare