anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai amuzant lucru care vi s-a intimplat la scoala?
fundita pentru cea mai amuzanta intimplare.
xD

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

N-am o intamplare anume.Iti spun ce-am facut azi pentru a scapa de plictisealahee hee.
Era caldbig grin si noi avem in dulap bidoane du 0, 5l pentru recilare cicalaughing si le-am luat, le-am umplut cu apa, am ioesit afara, pe teren si da-i paparudalaughing. Eram uda toata, m-a udat fostul meu prieten din spate de la gat si s-a scurs pana... unde a ajunslaughing. I-am zis ca-l iubesc numai sa nu ma ude tarehee hee.
Cand intru in clasa, baietii au pus pe tocul usii, sus un bidon cu apastraight face, cand trecea cate unu' dadea cu piciorul in tocul usii si cadea bidonul exact pe cel care trecealaughing. Foarte tarebig grin, sunt sigura ca pana se va termina scoala vom face asa zilnichappy. Am zis ca de acum imi iau un tricou in geanta, pentru orice eventualitatehee hee.

Bafta.{ex'. just. a. tear.}

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shadow23 a răspuns:

1. Un coleg a mancat o musca moarta.
2.Tot acela coleg m-a alergat cu un extinctor, apoi m-a dat cu capu` de tablalaughing.
3.Acelasi coleg m-a dat azi cu albastru de metil in cap, acum sunt verdehappy.

Si cate ar mai fi laughing day dreaming!

| alexbzalex a răspuns:

Pai ar fi ceva din cauza unui coleg care se juca cu o bricheta demontata toti baietii ne-am ales cu cate cu punct la purtare scazut

| andreeaaa1 a răspuns:

O intamplare amuzanta a fost cand ma duceam la scoala dimineata si eram adormita deoarece ma scualasem la 6 si cum purtam tocuri si era si zapada am cazut intr-o balta direct in mijlocul starzii