anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun mod de a impresiona o fata? funda pentru cel mai bun raspunswinking

Răspuns Câştigător
| pisikutza ta a răspuns:

Eu iti zic ce ma impresioneaza pe mine la un baiat
imi place sa vina sa ma intrebe ce fac sa se comporte frumos cu mine dar nici sa stea toata ziua pe capul meu si sa exagereze mici gesturi
si imi mai place sa aiba cam aceleasi interese ca mine ca asa ar merge mai bine o relatie daca la asta vrei sa ajungi
dar acum nici daca vezi ca ei ii place ceva sa faci acel ceva chiar daca nu iti place ca nu o sa-ti iasa
sper ca te-am ajutat:*

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să fii sincer cu ea, să vorbeşti frumos, să o respecţi, să o scoţi în lume, etc.
Pa, pa.

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Sa ii daruiesti un trandafiratunci cand te intalnesti cu ealove struck.sigur va ramane impresionatahappy.
funditabatting eyelashes?

| simona_3709 a răspuns:

Cred ca cel mai bun mod de a impresiona o fata este sa fi tu insuti.
Din clipa in care incepi sa placi pe cineva. te schimbi in prezenta ei. devi agitat, ai fluturi in stomac, vrei sa iesi in evidenta cu orice pret, etc...Trebuie sa fi sincer si cel mai important trebuie sa vezi daca si ea are aceleasi sentimente pentru tine happy pentru ca daca sentimentul nu este reciproc. degeaba te straduiesti!

| fastlane a răspuns:

In primul rand sa nu stai toata ziua in limba dupa ea dar totusi sa dai semne ca o placi. Dupa ce o sa incepeti sa vorbiti e floare la ureche.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca cel mai bun mod este sa fii tu insuti, sa-i arati in mod placut ca o placi, sa-i vorbesti frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bun mod de a impresiona o fata este sa te uiti la ea, sa ii zambesti, si sa o intrebi daca vrea sa se cupleze cu tine.