| Annd a întrebat:

Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ati facut( aproape paranormal laughing )?

Răspuns Câştigător
| LoveIsForFree a răspuns:

In noaptea de halloween eram nervoasa pe mama.Si m-am dus in pat de la ora 22laughing. Dupa ce a aormit am sarit de pe geam.Si m-am duc la o prietena care era singura.Si am mers la ora 00:00 in cimitir in pijamalaughing.Si am stat pana la ora 05.Acasa,mama se gandi sa'mi ceara scuze si merge in camera mea, si nu era nimenilaughing.La ora 06:23 am fost in casa si eu crede'am ca mama doarme si m-am dus pe usa.Mama era pe salon ma prinde de mana si eu am inceput sa zbierlaughing.Pe urma ma interogat pana ce i'am spus tot.Tin minte tot si exactlaughing.Nu vreti sa fiti in pielea mealaughingatunci cand m-a prins mama de mana laughingm-am speriatlaughing.Saulaughing.mai am facut ceva trasnit.Am dormit cu un mort in pat. Bunicul meu a facut coma si a murit noapte in somn iar eu m-am dus s am dormit cu el. Dimineata am mers in bucatarie sa mananc si tata a spus sa'l chem pe bunicu si cand l'am piscat de mana si am vazut ca nu mai respira l'am chemat pe tata si mi-a zis ca a murit in somn.Eu nu am mai putut sa dorm 2 luni jumatelaughing:-ss.

2 răspunsuri:
| Grimalkin a răspuns:

Intr-o dimineata ma durea ingrozitor piciorul, desi nu ma lovisem inainte. In somn probabil am dat un sut in perete. Uuuu, ce dubios!

| CryStAll_7863 a răspuns:

Cand dormeam, in somn m-am pus cu picoarele pe perete si cu fundu pe pat laughing in alta seara dormeam cu fundu in sus

Întrebări similare