A) Un prieten bun e langa tine nu cand ai nevoie, ci cand gresesti
b) Sarut urma trupului tau pe asternutul vietii mele Si-ncerc sa ma trezesc usor din somnul cu vise efemere. Incerc usor sa ma ridic spre culmi nebanuite, spre vise si dezamagiri si spre imensa mea iubire
c) Nimeni nu poate sa imi fure zambetul care`mi apare cand ma gandesC la tine. Si nimeni nu`mi poate fura inima pentru ca ea deja iti apartine!
Mie imi place sa folosesc statuse gen I:... G: etc adica fac un fel de conversatie
sau statuse
Cand se naste omul zice :a, cand moare zice mor si toata viata e compusa din a-mor
Drumurile sunt facute pentru a merge pe ele, nu pentru a ajunge la destinatie.
Astea imi plac mult.
De fapt ce conteaza este greu de sesizat ca fericire-i putina si scumpa si multa s-a dat
Buna reputatie a unei femei se datoreaza tacerii multor barbati!
Am "puncte" "puncte" mare, am "puncte" "puncte" mare, daca vrei sa vezi hai pune-ma la incercare!
Stinsã intr o supradozã las in urmã doar o pozã
M-a facut mama fitoasa, si ce daca nici nu-mi pasa.Sunt stilata, arat bine, mort baieti dupa mine, am talent in mare stil. fata, spate si profil hai gura mik... prea haladyta pentru secolul asta
Fetele trag de tine. ultima moda sunt costumele fine!
Au forme adegvate sa te dea pe spateee!
Na! Citeste, Retine, Baga Bine La Cap, Si Nu Uita Nici Intr`un Veac! Eu Sunt Fetita Ce ti-a Puss Capac
pup... sper sa iti placa:*
Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa... e fruomoasa pentru ca o iubesti tu
1Zi-mi de unde vi, unde vrei sa ajungi
Unde vrei sa fugi, ca scapare n-ai
Unde vrei sa pleci, n-ai pe unde sa treci
Vezi ca bei pe banii mei si stiu unde stai
Hai ne caram, ia-ti poseta
Da-mi hanoracu
De fapt stai, clipu asta ma sparge
Imi rupe capu 2 tu esi femeia visurilor mele ...nu stiu de ce de la o vreme visez asa de urat 3 DNDma gandesc cum sa ma gandesc la ce vreau sa ma gandesc fara sa gandesc prea mult4 y love you y miss you y nedd you ai vrea tu!
Ai ajutat un drogat aruncandu-i bilele / e ca si cum i-ai taia unui "masturbagiu" mainile.
OK
Tai-o, pleaca
Cara-te, dispari
Zbori, sterge-o
Calc-o, evapora-te,
Mori
Da-ti foc, fa-te scrum
Arzi un culori,
Stinge-te si suflete singura
Ca-mi dai fiori.
De obicei ideile imi vin in tramvai,
Cand ma gandec :" daca omor o baba oare ii iau locul in rai? "
Dumnezeu e sus si ma vede /stiu si tin sa / precizez ca de la o vreme /fac baie pe lumian stinsa.
ButterflyAlina întreabă: