Buna cel mai dureros lucru pentru mine ar fi sa aflu ca prietena mea ma tradeaza pe la spate.Asta ar fi cel mai dureros lucru, sa afli ca cea mai buna buna prietena a ta te tradeaza. Din fericire nu se intampla
Cred ca cel mai tare ar durea sa aflu ca omu p care il iubesc m-a mintit mereu si ca ma si inselat sau ca cea mai buna pr a mea si el st p felie!
Cel mai dureros lucru...Fiecare om are o durere in suflet, dar mie cel mai dureros lucru e sa ma barfeasca pe la spate cineva, adica sa fim prietene foarte bune apoi sa nu mai stea cu mine si sa imi spuna secretele sau tot ce ia`m zis altora.Nu am niciun prieten foarte bun.Pentru ca toti ma mint pe la spate.
Cel mai dureros lucru pentru mine e prietenia, adica aceea prietenie de catva timp apoi lasata balta de aceea eu nu am avut nu am si nici no sa am cel mai bun prieten.
Depinde la ce te referi.Pentru mine cel mai dureros lucru este cand imi ia sange pentru analize. Daca te referi la cel mai dureros lucru pe care asi putea sa-l patesc de la o persoana sa ma gandesc... sa fiu barfita de cea mai buna prietena si sa mai si aud ce zice (ma refer la lucruri care nu sunt adevarate)
Dar pentru tine?
Indiferenta, de tradari nu am avut parte, pentru ca ii "miros" pe cei cu doua fete si ma feresc de ei. Indiferenta ma doare foarte rau, cel mai rau. Poti sa ma bati cu biciul, nu ma doare la fel de mult.
Cel mai dureros lucru e :probabil cand ma vorbeste cineva pe la spate, sau cand cineva se ia de mine si ma atinge la punctul sensibil, si bine inteles dureros mai e si atunci cand raman fara glos, fara oglinda, fara net etc
Sa aud din gura mamei/tatei doua cuvinte:"M-ai dezamagit"
Prefer sa ma bata decat sa-mi zica asta
Ok am ascultata parerile voastre si toate sunt adevarate, acum a venit si randul meu sa vi-l zic pe al meu.
Pt mine indiferenta este cea mai dureroasa.Va multumesc tututros pentru raspunsuri
Dezamagirea din partea propriei persoane. Sa vad ca nu sunt destul de puternic pentru a face exact ce trebuie si nu altceva.
Sa placi pe cineva si sa iubesti iar el/ea sa placa pe altcineva iar tu sa te tot intrebi:da daca ii spun cum reactioneaza? o intrebare care tortureaza.pliz funda
anonim_4396 întreabă: