A Walk to Remember - cat am plans la filmu' asta si eu nuprea plang la filme
In mod cert Viata pentru sora mea (my sister's keeper). Nu stiu sa mai fi plans la vreun film cum am plans la acesta. Nu stiu sa descriu prea bine ce m-a facut sa simt, dar simplul fapt ca personajul principal (o fetita bolnava) a mers la plaja si s-a bucurat sa isi vada fratii jucandu-se si sa auda din nou mare...si acum cand imi amintesc imi vine sa plang. In fine...esti baiat si nu cred ca te pasioneaza filmele lacrimogene .
The notebook
a fost cel care m-a impresionat enorm, priveste-l, sigur iti va placea!
Buna'
Probabil ar fi vorba de 2 filme, scuze dar nu ma pot decide, ti le voi spune pe amin2.
1. Apokalipsa.
2.Raiskie iablo4ki(in limba rusa).
Ele au fost practic parte din viata mea.
Pai am mai multe: Remember me, Twilight, A walk to remember. si de groaza: The ring:-ss
Ohh! Sunt multe filme care m-au impresionat :
Dear John
The Bucket List
The Shawshank Redemption
Everybody's Fine
The Lake House
si mai sunt...toate filmele acestea pe care le-am scris m-au facut sa ma gandesc mai mult la viata mea si la e sunt si. mda am plans. O sa vezi ( daca te uiti ) ca au ceva special.
Un film la care am plans cu lacrimi ar fi Titanic. dar altu care este foarte frumos ar mai fi The grudge
:*
Seven Pounds! :X filmul e bestial merita vazut, desi e cam trist :( Awww ce cam trist e foarte trist! :( dar tot merita vazut! pe langa faptul ca este trist este realizat foarte bine si este un exemplu de compasiune si de iubire :) ohh dar da tu esti baiat...cam greu cu astea :) dar incearca'l poate prinde :P
Mi-a placut la nebunie,, A walk to remember". Inca il ador. Mi se pare cel mai romantic film si plang de fiecare data cand il revad.
M-a impresionat faptul ca desi ea avea leucemie a tot continuat sa zambeasca pana cand a murit.Si bineinteles m-a mai impresionat povestea de iubire dintre cei doi. Ti-l recomand!