| cici_6785 a întrebat:

Care este cel mai frumos moment din copilaria voastra pe care v-il amintiti? O zi speciala, o vacanta de neuitat etc.

Răspuns Câştigător
| ...nimeny... a răspuns:

Vara asta care abia a inceput presimt eu ca o sa fie de neuitat
Pentrru ca ma simt ca in paradis de acum
Am niste prieteni minunati :X
Care imi fac viata mai frumoasa
Si pe care ii iubesc :X:X:X:X

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sunt multe amintiri frumoase din copilaria mea.big grin Am sa va povestesc o intamplare foarte frumoasa pe care nici acum nu am uitat-o

Eram in clasa a 6.Si se apropia sfarsitul anului scolar. Diriginta mea si diriginta prietenei mele au hotarat sa avem o excursie la padure, insa aceasta excursie s-a amanat.Asa ca eu si prietena mea ne-am propus sa le sp parintilor ca mergem in excursie cand noi de fapt mergeam pe plaja.Ne doream tare mult o zi in care sa stam de dimineata pana seara impreuna fara ca parinti sa ne cheme la masa sau sa ne cheme in casa. Zis si facut.Am ajuns acasa si i-am sp mamei ca a 2 zi voi merge in excursie.Mama mi-a pregatit rucsacul si a 2 zi pe la 7:30 am plecat de acasa. M-am intalnit cu prietena mea la scoala si am plecat spre plaja.Nu pot sa descriu fericirea pe care am avut-o.Eram putin trista ca i-am ascuns mamei acest lucru dar daca eram cu prietena mea nimic nu mai avea importanta.Am stat pe plaja, am inotat, ne-am cumparat inghetata si ochelari de soare si am avut o zi excelenta.Acasa am ajuns pe la ora 8.Era super pronzata.laughingSi la ora actoala imi aduc aminte de intamplarea asta big grin

mlm
| mlm a răspuns:

Nu pot sa spun ca sint momentele cele mai frumoase, dar sincer pe mine ma amuza uneori, imi amintesc momentele in care bateam toti baietii, l-am batut pe un coleg de am crezut ca-i sar creierii pe pereti, acum imi amintesc si rad alaturi de sotul meu si de copii.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Aveam 2 anisori...si il asteptam pe Mos Craciun stand cocotata pe un scaun in camera mea.Deodata am auzit un clopotel. A venit Mosu.si nu-mi explicam cum a lasa asa repede cadourile...ca nu i-am vazut sania.Atunci am primit de la Mosu` un catelus ce latra, i se luminau ochii, sarea peste cap, se ridica pe labutele din spate si se sprijinea pe coada.Eram fascinata de catelul ala.2 ore m-am uitat intr-una la el cum "se juca"...eram fascinata de el.Il aplaudam, radeam intruna...eram fericita.
Atunci i-a spus bunica mamei...sa se uite bine la mine...ca e prima si ultima data cand ma vede atat de fericita.Asa a si fost.

| urbanghost a răspuns:

Au fost prea multe momente frumoase in copilarie ca sa pot sa spun doar unu'

| Lorenyk a răspuns:

Toate amintirile pe care le am dinainte sa divorteze parintii mei, adica inainte sa implinesc 7 ani, sunt foarte frumoase. dupa aia, abia acum pot spune ca am inceput sa traiesc din nou, din toamna lui 2008. desi nimic nu va mai fi ca inainte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am primit de ziua mea un calculator 486 laughing
Acum 11 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram copil si stateam undeva la poarta pe un sunt la rasaritul soarelui cind am simtit o bucurie fara margini, care nu-i gasesc explicatie nici acum, nu stiam de unde vine, nu stiam pentru ce ma bucuram dar parea ca fac parte din tot iar totul facea parte din mine imprastiinduma in acelasi timp in mii de particule iar daca voi fi intrebat vreodata despre fericire voi spune ca atunci a fost intr-adevar fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am mers cu colegii in excursie 3 zile la vatra dornei... a fost o experietna mununata. dar asta e putin spus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kind am fos\t la bunica

| bogdanell96 a răspuns:

Cand am fost la mamaie.

| bogdanell96 a răspuns:

Cel mai frumos moment din copilaria mea a fost acela in care am aflat ca exista wireless

| catrina a răspuns:

Momentul cel mai frumos din copilariea mea a fost atunci cind am fost primadata la zoo acolo am vazut o multime de animale : camila, elefantul, zebra, tigru cel care dormea, leul, am vazut si o pasare maeastra care se numete paunul
acolo am invatat multe lucruri noi