anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai puternic sentiment pentru voi dragostea sau ura?

Răspuns Câştigător
| faranume a răspuns:

Dragostea... dar stii fosrte bine ca intrre cele 2 este doar un pas!winking

15 răspunsuri:
| DeeDee28 a răspuns:

Cu siguranta dregostea... pentru ca ura te face sa simti numai lucruri rele si urate...pe cand dragostea te face sa te simti bine...sa visezi...sa fi mai bunwinking

| Silvia a răspuns:

Dragostea, bineinteleslove struck.big grin

| juniper a răspuns:

Dragostea, te face mai puternic.

| Demise a răspuns:

Dragostea

| impossible93 a răspuns:

Dragostea? Dar de cate ori invinge dragostea ura? De cate ori ati fost nervos/asa pe partener si ati spus cuvinte sau ati reactionat intr-un fel pe care mai tarziu le-ati regretat?

Dragostea este un sentiment puternic, foarte puternic dar nu uitati ca nu suntem in filme!

| Razvan a răspuns:

Nu as putea afirma vreodata ca am urat pe cineva din tot sufletul si ca i-am dorit sa i se intample cele mai groaznice lucruri.In general nu am avut conflicte grave cu oamenii pentru ca incercam sa discut.Cu majoritatea prin discutie am rezolvat problema.La fel si cu dragostea.Nu stiu de ce cand zic "dragoste" toata lumea se gandeste la el/ea.Nu e asa. E vorba despre dragoste in general:dragostea de viata. Din pacate am o observat ca o combinatie intre cele doua e letala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar ati iubit fara sa urati sau invers?

| marsy a răspuns:

DragOstea

| daniDeeDee a răspuns:

Varianta 1..categoric!

| daii a răspuns:

Dragostea... dar depinde si de starea in care ma afluhappy. vb lui smile.intre cele 2 este doar un paswinking

by daiiwinking

| alabala a răspuns:

Dragostea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amandoua pot fi devastatoare. dragostea e capabila de chestii bune si frumoase. ura de chestii urate si rele. dar sunt sentimente foarte puternice amandoua.

| eyline a răspuns:

Cel mai puternic este ura din dragostebig grin Este foarte dureros cand urasti si iubesti in acelasi timp. Exista multe cazuri... Uneori cele doua sentimente fac cu randul si produc o durere ingrozitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragostea e cel mai puternic sentiment deoarece putin iubesc si multi sunt plin de ura... spun ca dragostea e cea mai puternica deoarece at cand iubesti nu mai esti in stare sa poti ura acea persoana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti spun eu adevarul big grin ura e cel mai puternic generator de energie umana in timp ce dragostea e cel mai puternic generator de fericire umana